3 gratis online trainingen voor thuis

Wil jij ook lekker actief blijven?

Laat vrijblijvend je e-mailadres achter en ontvang  3 x een gratis online trainingsvideo voor thuis!

Ja, ik wil graag 3 gratis trainingsvideo's

Naam
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De voordelen van regelmatig bewegen

“Online sporten met GO is trainen wanneer het mij uitkomt, veel keuze uit soorten trainingen, bijvoorbeeld elke week een ander thema of een les Pilates of artrose. Het geeft me een oppepper voor die dag en ik voel me er beter door.”

Vera
Online sporten

“Enkele jaren geleden zat ik achter mijn bureau op zoek naar informatie over beweegprogramma’s. De Coronatijd was aangebroken en plaatste ons voor een duivels dilemma: enerzijds werd als remedie genoemd: bewegen, bewegen en nog eens bewegen, anderzijds moest je zoveel mogelijk binnen blijven en thuiswerken, scholen bleven gesloten, kortom, veel gelegenheid tot bewegen was er niet. Daarom ging ik op zoek. Ik heb namelijk de ziekte van Parkinson en bij de neurologen begon langzaam door te dringen hoe belangrijk bewegen was voor mensen met Parkinson. Hoe moest ik dat doen? Een keer per 14 dagen een half uur fysiotherapie maakt het verschil niet.

Terwijl ik zo internet afzocht viel mijn oog op een “krantje” van de PGGM. Daarin werd bekend gemaakt dat er ergens in het Westen van het land twee sportieve vrouwen een training hadden ontwikkeld voor de oudere medemens. Een beweegtraining! Ter kennisname kon ieder die dat wilde, meedoen. En het leuke was, dat de lessen opgenomen waren in de natuur, zodat je toch nog een beetje het gevoel had buiten te zijn. Met heel veel plezier volgde ik de lessen, iedere week deed ik zeven dagen dezelfde oefeningen. Daarna kwam er weer een nieuwe les die ik zeven dagen achter elkaar deed. Er was veel variatie, het leek wel of ieder spiertje in je lijf een keer aan de beurt kwam.

Mijn omgeving zag mij veranderen. Ik kreeg complimenten omdat ik beter was gaan lopen, had minder last van balansproblemen, kortom, ik voelde mij beter. GO heeft zich verder ontwikkeld, ik kan nu kiezen uit nog veel meer oefeningen en prijs mij gelukkig dat ik toen, op die dag, toevallig het “krantje” van de PGGM voorbij zag komen.”

Loes
Online sporten

“Ik maak al een aantal jaren tot mijn grote tevredenheid gebruik van het online platform. Gevarieerde trainingen die enthousiast worden gebracht. Het voelt voor mij veilig wegens de grote deskundigheid van de begeleiding. Wegens een stenose heb ik fysiotherapie en de GO-trainingen hebben een  duidelijk aanvullend en versterkend effect. De kracht zit voor mij ook in het dagelijkse ritme. Ik heb dat ook nodig!”

Nico
Online sporten

Ergens in april/mei 2020, toen de Corona het land stevig in zijn greep begon te krijgen en de sportscholen moesten sluiten, kreeg ik via mijn pensioenfonds de mogelijkheid om enige weken gratis online te sporten met “GezondOud”. Ik was meteen verkocht. De video’s worden buiten in de duinen of een ander groen gebied opgenomen. Goede, gerichte oefeningen en 2 super enthousiaste dames die ook de hele tijd meedoen met de oefeningen. Ik heb een online abonnement afgesloten en ben nog steeds heel tevreden. Het is precies goed, niet te licht en niet te zwaar. Mede omdat je zelf de oefeningen, op aanwijzingen van de dames, enigszins kunt aanpassen. De uitleg van de oefeningen is professioneel en duidelijk. Ik ben ook heel tevreden over het jaarprogramma, wanneer je dat volgt komen alle spieren aan de beurt. Het voordeel van thuis sporten is dat je het kunt doen wanneer het je uitkomt. Ik sport gemiddeld 4x per week met GezondOud en hoop dit voorlopig nog te mogen voortzetten.”

Johanna
Online sporten

Inloggen Buiten Sporten

Inloggen voor Online Sporten