• In de buitenlucht

 • Op ieder niveau

 • In een gezellige groep

 • Gratis proefles

Nieuwsgierig geworden?

Heeft het ANBO artikel jouw interesse gewekt en zou je graag met ons in contact willen komen? Laat hiernaast je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Ook ontvang je per mail alvast 10 eenvoudige oefeningen voor thuis.

 • Sporten in de buitenlucht
 • Op ieder niveau
 • In een gezellige groep
 • Altijd een gratis proefles

Wij nemen graag contact met je op

Veelgestelde vragen

 • Kan ik het niveau wel aan?

  Wij zorgen dat de training op ieder gewenst niveau gevolgd kan worden. Maak je dus geen zorgen over de intensiteit of moeilijkheid. De meeste deelnemers vinden het prettig om lekker stevig te wandelen, maar loop jij nog graag hard, dan mag dat natuurlijk ook.

 • Gaat de training altijd door?

  De trainingen gaan altijd door. Op kou en een beetje regen kunnen we ons heel erg goed kleden. Wanneer de  weersomstandigheden echter onverantwoord zijn, dan wordt de training uiteraard afgelast. Dit geldt in geval van onweer, ijzel of hevige storm.

 • Wat zijn de kosten?

  Wij bieden verschillende abonnementsvormen aan zodat er altijd wel iets tussen zit dat bij jou past.
  – Wil je één keer in de week sporten, dan is er het maandabonnement van € 37,50
  – Wil je meerdere keren in de week sporten, dan is er het onbeperkte maandabonnement van € 45,-
  – Wil je maximale flexibiliteit, neem dan een 10-rittenkaart. Deze kost € 120,- en is onbeperkt geldig.

 • Kan ik deelnemen met lichamelijke klachten?

  Onze trainers zijn thuis in de veel voorkomende klachten en weten hoe daar op een verantwoorde manier mee om te gaan.

 • Wat kan ik het best dragen?

  Bij voorkeur raden wij een trainingsbroek en sportschoenen aan. Het hele jaar door is het prettig om laagjes te dragen. Zo kan je altijd wat uittrekken, maar heb je het nooit koud. In de wat koudere maanden van het jaar is het prettig om een windjack/windstopper te dragen.

 • Kan ik ook ’s avonds sporten?

  Bij voldoende aanmeldingen starten wij ook een avondles. Laat ons dus alsjeblieft weten wanneer je hierin geïnteresseerd bent. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en bespreken de mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via info@gezondoud.com.

Wij nemen graag contact met je op

Een jaar lang GRATIS sporten

Vind jij in jouw omgeving minimaal tien mensen die staan te popelen om wekelijks lekker buiten te sporten op een mooie plekken in de natuur. Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij spreken direct een startdatum af en belonen jou met een jaar gratis sporten.

Heb je ze gevonden?
Mail naar info@gezondoud.com of bel Constance Schuller op 06-53837045

Buiten

Het hele jaar door heerlijk sporten in de buitenlucht. Het is een genot voor lichaam en geest. De training wordt altijd gegeven in een groep waarbinnen iedereen traint op zijn eigen niveau. Uiteraard wordt de training begeleid door een gecertificeerde trainer.

Plezier

Er mag gelachen worden! Plezier tijdens de training vinden wij belangrijk. Sporten in de buitenlucht is inspannend en tegelijk ook ontspannend. Je traint met een leuke groep. Lekker samen actief bezig zijn en na afloop voor wie wil nog gezellig een kopje koffie drinken.

Persoonlijk

Een persoonlijke benadering vinden wij belangrijk. Iedereen moet zich welkom voelen en de juiste begeleiding ervaren. De groepen waarin we sporten zijn daarom ook niet al te groot.  Samen sportief bezig zijn en genieten van de mooie natuur.

nieuwsbrief ontvangen

Mis hem niet langer! Meld je nu aan en ontvang maandelijks onze nieuwsbrief boordevol artikelen en tips op het gebied van positive ageing.