Bij ons werken? Wij zijn op zoek!

Ben jij onze enthousiaste trainer?  

GezondOud is een jonge en ambitieuze organisatie met een missie. Mensen helpen om gezond en gelukkig ouder te worden. Dit doen we door het bieden van een buiten beweegprogramma gecombineerd met een social community waarbinnen onze leden gezellige activiteiten met elkaar ondernemen. Juist de combinatie van sociaal en vitaal is wat ons uniek maakt en waardoor het sporten bij GezondOud zo veel plezier oplevert. 

Voor onze trainingen zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste en energieke trainers. Dus schroom niet en stuur ons vooral een berichtje (constance@gezondoud.com) dan plannen we een kennismaking.

Elementen die bij ons hoog in het vaandel staan zijn kwaliteit, continuïteit en een persoonlijke benadering. Wij vinden het belangrijk dat iedere deelnemer zich meteen welkom voelt.

Als trainer vind je het leuk om onze deelnemers te motiveren en te inspireren. Je bent sociaal en positief ingesteld en vindt het belangrijk dat iedere deelnemer steeds weer aan een professionele en leuke training kan deelnemen. Je hebt een achtergrond als fysiotherapeut, bewegingswetenschapper of bewezen ervaring als sportinstructeur/trainer. Je bent gemakkelijk benaderbaar en vindt het belangrijk om mensen met elkaar te verbinden. Wekelijks bij GezondOud training geven maakt jouw leven simpelweg een beetje leuker!

Waarom is het zo leuk om voor GezondOud te komen werken?

  • Onze deelnemers training geven werkt aanstekelijk. Na de training loop je weg met een grote glimlach op je gezicht. Waarom? Omdat wij zulke toffe deelnemers hebben.
  • GezondOud groeit en bloeit en als je dat leuk vindt, dan kun jij daar een mooie bijdrage aan leveren.
  • Je begint meestal met 2 uur per week training geven en dat kan (indien gewenst) oplopen naar meerdere uren per week.
  • Het salaris wat wij bieden is marktconform.
  • Daarnaast zullen we je natuurlijk voorzien van kleding en benodigdheden om de training te geven.
  • We zullen je coachen en begeleiden.

Lijkt het je leuk om voor GezondOud trainingen te verzorgen? Stuur ons dan een mailtje met jouw CV (graag met foto) en een korte motivatie naar constance@gezondoud.com en hopelijk zien we elkaar snel! Uiteraard kun je ons ook bellen op 06-17962699, mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen.