Wat leuk dat je meer wilt weten over wat bewegen voor jou kan doen!

Om te beginnen vinden Constance Schuller en Esther Zoetmulder – de oprichtsters – het leuk om jou, in deze korte video, iets meer te vertellen over GezondOud. 

In de eerste e-mail die je van ons ontvangt,  vertelt Professor Doctor Luc van Loon meer over het belang van sterke spieren. Luc van Loon is Hoogleraar Bewegingswetenschappen aan de Universiteit van Maastricht. Check voor de zekerheid je spam / ongewenste mail.

Het sportprogramma voor na je vijftigste

Ons aanbod

Wekelijks sporten we met groepen op de mooiste plekken in de natuur. Sport  je liever sport vanuit je eigen omgeving op het moment dat het jou het beste uitkomt, dan hebben we ook een online programma voor thuis.

De training

Je traint onder begeleiding van een professionele trainer. De training is  afwisselend, gezellig en voor ieder niveau goed te doen. Tijdens de training doen we diverse spierversterkende oefeningen en werken we samen aan je conditie, stabiliteit en mobiliteit. 

Flexibiliteit en gezelligheid

De abonnementen die we aanbieden zijn super flexibel. Je kunt het altijd even stil zetten en bepaalt zelf waar en wanneer je wilt komen. Ook wordt er veel aandacht besteed aan het sociale aspect. Na afloop drinken we regelmatig nog een kopje koffie en worden er gezellige activiteiten georganiseerd. 

Wil je graag direct een proefles boeken? Dat kan natuurlijk ook.

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naar welk e-mailadres mogen we de bevestiging sturen?
Op welk nummer kunnen we je bereiken mocht er iets veranderen bij de proefles
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inloggen Buiten Sporten

Inloggen voor Online Sporten