Veelgestelde vragen mbt de corona maatregelen

 • Hoe zorgt GezondOud ervoor dat iedereen in beweging blijft?

  Wij zijn druk bezig om te zorgen dat er dagelijks nieuwe video’s op ons YouTube kanaal worden geplaatst. Op deze manier kun je dagelijks lekker in beweging blijven.

 • Waarom hebben we tijdelijk onze trainingen buiten opgeschort?

  Bij de trainingen komen we met groepen mensen bij elkaar en ondanks de maatregelen sta je toch regelmatig dicht op elkaar. Virussen kunnen zich in dat soort situaties gemakkelijker verspreiden. Het advies is daarom om sociale contacten zoveel mogelijk te vermijden. Het advies van NOC*NSF luidt om ook niet in kleine groepen bij elkaar te komen, ook niet buiten. Nederland heeft iedereen nodig in de aanpak tegen het coronavirus. De gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop, we hopen op jullie begrip in deze tijden.

 • Wanneer gaan we weer starten?

  Op dit moment is het advies om alle georganiseerde sport tot en met 28 april niet te laten plaatsvinden. Wij volgen deze richtlijnen. Eind april zullen we weer verder kijken hoe de situatie er op dat moment uitziet.

 • Blijven jullie de abonnementsgelden incasseren?

  Vanaf het moment dat wij niet meer buiten konden trainen, bieden wij 6 dagen per week een online training aan. Met deze online trainingen hopen wij jou toch te kunnen helpen fit te blijven. De abonnementen lopen dan ook gewoon door.

 • Kan ik mijn abonnement pauzeren?

  Voor een jong bedrijf als het onze zijn de ingrijpende corona maatregelen een mega klap met potentieel desastreuze gevolgen. Om die reden vragen we je in eerste plaats om jouw solidariteit.
  Je kunt je abonnement pauzeren, stuur ons dan een mail en dan maken wij het in orde. Op het moment dat we weer met elkaar buiten mogen sporten zal het abonnement weer worden geactiveerd.

 • Blijven mijn ritten geldig?

  Vanaf het moment dat wij niet meer buiten konden trainen, bieden wij 6 dagen per week een online training aan. Met deze online trainingen hopen wij jou toch te kunnen helpen fit te blijven. Hiervoor schrijven wij wekelijks 1-strip af van de strippenkaart.
  Wil je verder niet deelnemen aan de online training, dan kan je de 10-rittenkaart pauzeren, stuur ons dan een mail en dan maken wij het in orde. Op het moment dat we weer met elkaar buiten mogen sporten zullen we je 10-rittenkaart weer activeren.

 • Ik wil niet in een whatsapp groep hoe kan ik daaruit?

  Stuur even een mailtje naar info@gezondoud.com en wij zorgen dat je onmiddelijk uit de whatsapp groep wordt gehaald.