Julianapark
Verzamelen op de parkeerplaats aan de Nieuwe Wal te Hoorn

  • Dag en tijd:
    Donderdag – 10.00 tot 11.00

Streekbos (start bij voldoende aanmeldingen)
Verzamellocatie nader te bepalen

  • Dag en tijd:
    Woensdag – 09.30 tot 10.30

Leeghwaterpark
Verzamelen voor het Leeghwaterbad aan het Leeghwaterpark 1 te Purmerend

  • Dag en tijd:
    Maandag  – 09.30 tot 10.30

Trainer Julianapark

Anneke van Gent
Haar hele leven heeft Anneke veel gesport. Ze is jaren lang jeugdtrainer geweest bij de hockeyclub en heeft zeilinstructie geven. Anneke is moeder van 4 kinderen en vindt het heel belangrijk om zo lang mogelijk gezond te blijven door goed te bewegen, gezond te eten en te genieten van het leven. Haar hobby’s zijn zeilen, fotograferen, knuffels haken en lezen.

Certificaten:
– Opleiding Fysiotherapie (t/m A-diploma)
– Fysiotherapie-assistente
– Cursus bindweefselmassage bij LPG Benelux in Mechelen
– Opleiding tot PNI-therapeut Bonusan (orthomoleculaire voedingsleer)
– Opleiding gewichtsconsulent

Carla Wolgen

Trainer Leeghwaterpark 

Carla Wolgen
Naast haar gezin in sporten de grootste passie van Carla. Zij is opgeleid tot gespecialiseerd verpleegkundige en is nu werkzaam als recruiter in de zorg. In haar vrije tijd geeft zij een aantal uur in de week groepslessen op diverse sportscholen. Haar credo is een dag niet gesport is een dag niet geleefd.

Certificaten:
– Groepsles instructeur, Les Mills
– MBO Verpleegkunde

“Wat ik het allerlekkerst vind aan bewegen bij GezondOud is dat het in de buitenlucht is. De trainingen zijn zeer gevarieerd en je bepaalt zelf op welk niveau.”

Marjolijn68 jaar

“Wekelijks ga ik naar een sportclub voor fitness. Dat is binnen met harde muziek. Wat een verademing is het dan om buiten te kunnen bewegen. Met het getjilp van de vogels en de heerlijke frisse boslucht. En dan ook nog de oefeningen. Inspannend maar ook ontspannend, vooral door het buitenzijn. Ook de begeleiding is door het enthousiasme voortreffelijk.Ik ga hier zeker mee door in alle jaargetijden. En dan is er ook nog de gezelligheid tijdens de oefeningen en erna.”

Annelies75 jaar

“Met het krijgen van kleinkinderen merkte ik dat mijn conditie niet al te best meer was. Ondertussen sport ik wekelijks buiten met GO en gaat mijn conditie weer met sprongen vooruit”.

Jaap71 jaar

“Oefeningen in de buitenlucht met gezellige en vlotte deelnemers, goede begeleiding. Ik was aangenaam verrast”.

Anneke 68 jaar

“Eigenlijk ben ik helemaal niet sportief, maar wil wel graag fit en gezond blijven, ook om lekker met mijn kleinkinderen te kunnen dollen. Begin juni heb ik me daarom aangemeld bij GezondOud en dat bevalt mij meer dan uitstekend. Lekker buiten in de natuur, voor mij heel belangrijk, met een leuke groep gelijk gestemde die allemaal hetzelfde doel hebben. Wij hoeven niet de snelste of lenigste te zijn maar willen wel lekker in ons vel zitten, en als dat dan ook nog gezellig is, voelt dat helemaal top”!

Jennie 65 jaar

“De zuurstof wanneer ik sport in de buitenlucht doet mij zo verschrikkelijk goed. Daar kan echt geen sportschool tegenop”.

Bernard 71 jaar