Landgoed Leyduin
Verzamelen op de parkeerplaats aan Manpadslaan 2 te Vogelenzang

 • Dag en tijd:
  Dinsdag  – 09.30 tot 10.30

Wandelbos Groenendaal
Verzamelen op de parkeerplaats bij  Tennispark Merlenhove en Landgoed Restaurant Groenendaal te Heemstede

 • Dag en tijd:
  Donderdag  – 09.00 tot 10.00 uur (GO actief training)
  Donderdag  – 10.15 tot 11.15 uur

Haarlemmerhout
Verzamelen bij Theehuis de Haarlemmerhout aan de Hertenkamplaan 1 te Haarlem

 • Dag en tijd:
  Woensdag  – 09.30 tot 10.30

Landgoed Middenduin
Verzamelen op de parkeerplaats van Landgoed Duinlust aan Duinlustweg 16 te Overveen

 • Dag en tijd:
  Maandag  – 09.30 tot 10.30

Wat is een GO actief training?
De GO actief trainingen zijn trainingen waar de gemiddelde intensiteit, inspanning en belasting net iets hoger ligt en het aantal rustmomenten minder is dan in de reguliere GO groepen.

Alies

Trainster Wandelbos Groenendaal

Alies Prudhomme van Reine
Naast dat Alies training geeft voor GezondOud is zij powerwalktrainster en docent voeding. Zij is moeder van een tweeling. In haar vrije tijd is ze veel bezig met sporten. Ze speelt zaalvoetbal competitie en doet regelmatig mee met een hardloop evenement. Verder houdt ze ervan om gezellig met vrienden op pad te gaan.

Certificaten:
– Bewegingsdeskundige senioren sport
– Powerwalktrainer
– Sportvoeding
– Gewichtsconsulent
– HBO Levensmiddelentechnologie

Esther

Trainster Haarlemmerhout

Esther Zoetmulder
Naast trainster is zij mede-oprichter van GezondOud. Zij is moeder van 2 kinderen. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te sporten of te koken voor vrienden.

Certificaten:
– Bewegingsdeskundige senioren sport
– AALO sportopleiding
– Overload Top Trainer A

Foto Hellen

Trainster Landgoed Middenduin en Landgoed Leijduin

Hellen Kleijberg
De sportwereld is de plek waar Hellen zich al jaren thuis voelt. Van achter haar bureau als projectleider bij sportorganisaties tot buiten in de prachtige parken en duingebieden in en rondom Haarlem als personal- en groepstrainer. Hellen zie je zodra het kan buiten om te sporten, wandelen met de hond en te tuinieren.

Certificaten:
– NASM International Certified Personal Trainer
– International Personal Trainer

“Wat ik het allerlekkerst vind aan bewegen bij GezondOud is dat het in de buitenlucht is. De trainingen zijn zeer gevarieerd en je bepaalt zelf op welk niveau.”

Marjolijn68 jaar

“Wekelijks ga ik naar een sportclub voor fitness. Dat is binnen met harde muziek. Wat een verademing is het dan om buiten te kunnen bewegen. Met het getjilp van de vogels en de heerlijke frisse boslucht. En dan ook nog de oefeningen. Inspannend maar ook ontspannend, vooral door het buitenzijn. Ook de begeleiding is door het enthousiasme voortreffelijk.Ik ga hier zeker mee door in alle jaargetijden. En dan is er ook nog de gezelligheid tijdens de oefeningen en erna.”

Annelies75 jaar

“Met het krijgen van kleinkinderen merkte ik dat mijn conditie niet al te best meer was. Ondertussen sport ik wekelijks buiten met GO en gaat mijn conditie weer met sprongen vooruit”.

Jaap71 jaar

“Oefeningen in de buitenlucht met gezellige en vlotte deelnemers, goede begeleiding. Ik was aangenaam verrast”.

Anneke 68 jaar

“Eigenlijk ben ik helemaal niet sportief, maar wil wel graag fit en gezond blijven, ook om lekker met mijn kleinkinderen te kunnen dollen. Begin juni heb ik me daarom aangemeld bij GezondOud en dat bevalt mij meer dan uitstekend. Lekker buiten in de natuur, voor mij heel belangrijk, met een leuke groep gelijk gestemde die allemaal hetzelfde doel hebben. Wij hoeven niet de snelste of lenigste te zijn maar willen wel lekker in ons vel zitten, en als dat dan ook nog gezellig is, voelt dat helemaal top”!

Jennie 65 jaar

“De zuurstof wanneer ik sport in de buitenlucht doet mij zo verschrikkelijk goed. Daar kan echt geen sportschool tegenop”.

Bernard 71 jaar