Landgoed Middenduin
Verzamelen op de parkeerplaats van Landgoed Duinlust aan Duinlustweg 16. Dit is bij het LAMC waar gebruik gemaakt kan worden van de sanitaire voorzieningen.

 • Dag en tijd:
  Maandag  – 09.00 tot 10.00
  Maandag  – 10.15 tot 11.15

Haarlemmerhout
Verzamelen bij Theehuis de Haarlemmerhout aan de Hertenkamplaan 1 te Haarlem

 • Dag en tijd:
  Woensdag – 09.00 tot 10.00
  Woensdag – 10.15 tot 11.15

Duingebied Bleek en Berg
Verzamelen op de parkeerplaats van HBS aan de Bergweg te Bloemendaal

 • Dag en tijd:
  Vrijdag  – 09.00 tot 10.00
  Vrijdag  – 10.15 tot 11.15
Foto Hellen

Trainster Landgoed Middenduin

Hellen Kleijberg
De sportwereld is de plek waar Hellen zich al jaren thuis voelt. Van achter haar bureau als projectleider bij sportorganisaties tot buiten in de prachtige parken en duingebieden in en rondom Haarlem als personal- en groepstrainer. Hellen zie je zodra het kan buiten om te sporten, wandelen met de hond en te tuinieren.

Certificaten:
– NASM International Certified Personal Trainer
– International Personal Trainer

Esther

Trainster Haarlemmerhout

Esther Zoetmulder
Naast trainster is zij mede-oprichter van GezondOud. Zij is moeder van 2 kinderen. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te sporten of te koken voor vrienden.

Certificaten:
– Bewegingsdeskundige senioren sport
– AALO sportopleiding
– Overload Top Trainer A

Constance Schuller

Trainster Duingebied Bleek en Berg 

Constance Schuller
Naast trainster is zij mede-oprichter van gezondoud. Zij is moeder van 5 kinderen. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te sporten of met de hond uit te waaien op het strand.

Certificaten:
-Bewegingsdeskundige senioren sport
-AALO sportopleiding
-Overloadworldwide (Mylogenics (activation, release, rehab), Personal Hormonal Profiling, Top trainer A & B)

“Wat ik het allerlekkerst vind aan bewegen bij GezondOud is dat het in de buitenlucht is. De trainingen zijn zeer gevarieerd en je bepaalt zelf op welk niveau.”

Marjolijn68 jaar

“Wekelijks ga ik naar een sportclub voor fitness. Dat is binnen met harde muziek. Wat een verademing is het dan om buiten te kunnen bewegen. Met het getjilp van de vogels en de heerlijke frisse boslucht. En dan ook nog de oefeningen. Inspannend maar ook ontspannend, vooral door het buitenzijn. Ook de begeleiding is door het enthousiasme voortreffelijk.Ik ga hier zeker mee door in alle jaargetijden. En dan is er ook nog de gezelligheid tijdens de oefeningen en erna.”

Annelies75 jaar

“Met het krijgen van kleinkinderen merkte ik dat mijn conditie niet al te best meer was. Ondertussen sport ik wekelijks buiten met GO en gaat mijn conditie weer met sprongen vooruit”.

Jaap71 jaar

“Oefeningen in de buitenlucht met gezellige en vlotte deelnemers, goede begeleiding. Ik was aangenaam verrast”.

Anneke 68 jaar

“Eigenlijk ben ik helemaal niet sportief, maar wil wel graag fit en gezond blijven, ook om lekker met mijn kleinkinderen te kunnen dollen. Begin juni heb ik me daarom aangemeld bij GezondOud en dat bevalt mij meer dan uitstekend. Lekker buiten in de natuur, voor mij heel belangrijk, met een leuke groep gelijk gestemde die allemaal hetzelfde doel hebben. Wij hoeven niet de snelste of lenigste te zijn maar willen wel lekker in ons vel zitten, en als dat dan ook nog gezellig is, voelt dat helemaal top”!

Jennie 65 jaar

“De zuurstof wanneer ik sport in de buitenlucht doet mij zo verschrikkelijk goed. Daar kan echt geen sportschool tegenop”.

Bernard 71 jaar