Het team

Wil je toch nog wat meer informatie, neem dan even contact met ons op.

Wie wij zijn

Wij zijn Constance Schuller en Esther Zoetmulder. Samen hebben wij GezondOUD opgericht omdat wij vinden dat er binnen het sportaanbod voor 60-plussers ruimte is voor vernieuwing. Met GezondOUD bieden wij activiteiten waarbij bewegen en plezier samenkomen en centraal staan!

Het begint allemaal bij bewegen. Niet alleen omdat bewegen verbindt, het is ook nog eens lekker, gezond en je voelt je er fitter door. Het bewegen doen we buiten op de mooiste plekken in de omgeving. Omdat uit ons onderzoek blijkt dat men het liefst buiten sport, samen met leeftijdsgenoten. Maar ook omdat wetenschappelijk is bewezen dat bewegen in de buitenlucht een positiever effect heeft op de gezondheid dan binnen bewegen.

Plezier is voor ons net zo belangrijk als bewegen en gezelligheid staat voorop! Een grote inspiratiebron voor de start van GezondOUD was onze eigen omgeving. Om ons heen zien we 60-plussers die een “nieuw” leven moeten opbouwen door bijvoorbeeld de start van een pensioen, een verhuizing, of het overlijden van een partner. Dit zijn mensen die alle tijd hebben om gezellige dingen te doen maar voor wie de stap om dit ook daadwerkelijk te gaan doen soms best groot is. Met GezondOUD willen wij hier graag een handje bij helpen. Naast het sportieve trainingsaanbod organiseren we nog vele andere gezellige, verbindende activiteiten.

Met GezondOUD willen wij ons steentje bijdragen aan een nog mooier Nederland met zoveel mogelijk gezonde en gelukkige 60-plussers.

Constance Schuller

Constance Schuller

Oprichter

E: constance@gezondoud.com
T: 06-17962699

Esther Zoetmulder

Esther Zoetmulder

Oprichter

E: esther@gezondoud.com
T: 06-53837045

Nieuwsgierig geworden?

Schrijf je nu in!

Zodra wij je inschrijving hebben ontvangen, nemen wij contact met je op.