Samen bewegen

Wil je meer informatie over de trainingen of wil je het gratis een keer komen proberen? Neem dan contact met ons op.

Plezier hebben is het allerbelangrijkste.

Wat typeert ons aanbod

Buiten bewegen

Wat is er nou lekkerder dan bewegen in de frisse buitenlucht? Helemaal wanneer je dit doet in een mooie omgeving waar al je zintuigen geprikkeld worden. Onderzoek wees uit dat sporten in de buitenlucht ook nog eens beter voor je is dan binnen in bijvoorbeeld een fitnesscentrum.

Dagelijks lesaanbod

Het is bij ons mogelijk om op iedere dag van de week een leuke groepstraining te volgen. Trainingen vinden plaats op verschillende idyllische plekken in de omgeving. Deze locaties hebben allemaal beschikking over voldoende parkeergelegenheid en gezellige horeca op loopafstand.

Voor ieder niveau

Het is erg belangrijk dat je goed luistert naar je lichaam. Trainingen kunnen daarom op ieder niveau gevolgd worden. Is hardlopen niet helemaal jouw ding? Geen probleem, dan ga je lekker stevig wandelen. Een correcte uitvoering van een oefening is het belangrijkst.

De ervaring van onze deelnemers

“Wat ik het allerlekkerst vind aan bewegen bij GezondOUD is dat het in de buitenlucht is. De trainingen zijn zeer gevarieerd en je bepaalt zelf op welk niveau.”

Marjolijn66 jaar

“Wekelijks ga ik naar een sportclub voor fitness. Dat is binnen met harde muziek. Wat een verademing is het dan om buiten te kunnen bewegen. Met het getjilp van de vogels en de heerlijke frisse boslucht. En dan ook nog de oefeningen. Inspannend maar ook ontspannend, vooral door het buitenzijn. Ook de begeleiding is door het enthousiasme voortreffelijk.Ik ga hier zeker mee door in alle jaargetijden. En dan is er ook nog de gezelligheid tijdens de oefeningen en erna.”

Annelies75 jaar

“Oefeningen in de buitenlucht met gezellige en vlotte deelnemers, goede begeleiding. Ik was aangenaam verrast”.

Anneke68 jaar

“Eigenlijk ben ik helemaal niet sportief, maar wil wel graag fit en gezond blijven, ook om lekker met mijn kleinkinderen te kunnen dollen. Begin juni heb ik me daarom aangemeld bij Gezond Oud en dat bevalt mij meer dan uitstekend. Lekker buiten in de natuur, voor mij heel belangrijk, met een leuke groep gelijk gestemde die allemaal hetzelfde doel hebben. Wij hoeven niet de snelste of lenigste te zijn maar willen wel lekker in ons vel zitten, en als dat dan ook nog gezellig is, voelt dat helemaal top”!

Jennie65 jaar

Nieuwsgierig geworden?

Schrijf je nu in

Zodra wij je inschrijving hebben ontvangen, nemen wij contact met je op.