Voor iedereen

Je bepaalt zelf het niveau

Wij zorgen ervoor dat je een training op ieder gewenst niveau kunt volgen. Maak je dus geen zorgen over de intensiteit of moeilijkheid. Ook jij kunt meedoen en gezellig samen bewegen in de natuur! Wil je een beetje een indruk krijgen hoe de trainingen eruit zien? Kijk hier de korte sfeer impressie. 

Onze trainingen

Voor ieder niveau dus ook voor jou!

De training
We beginnen met een fijne warming-up gevolgd door oefeningen voor de coördinatie en de motoriek. Vervolgens doen we een aantal spierversterkende oefeningen voor zowel het boven- als het onderlichaam. Hierbij maken we gebruik van weerstandselastieken of elementen die aanwezig zijn in de natuur. We zorgen altijd voor voldoende variatie in de training waardoor het uur voorbij vliegt! De training duurt 60 minuten en na afloop gaan we uitgebreid koffie drinken op loopafstand van de trainingslocatie. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. Niets moet, alles mag.

Het niveau
Het niveau waarop je traint bepaal je zelf. Wil je hardlopen of liever stevig doorwandelen? Dat is aan jou! De trainer zal je stimuleren en motiveren om het maximale uit jezelf te halen. Maar het belangrijkste is dat de oefeningen op de juiste manier worden uitgevoerd en jij je goed voelt.

Groepsles
Omdat wij het sociale aspect net zo belangrijk vinden als een goede training, trainen wij in groepsverband. Heb je al een eigen groepje waar je graag mee wilt blijven trainen? Dat is geen enkel probleem, wij zorgen dat dit wordt geregeld en verwelkomen jullie graag!