Samen bewegen

Regelmatig bewegen is gezond, dat weten we allemaal. Je voelt je fitter! Maar waarom lijkt het dan soms een verplichting? Dat is vanaf nu verleden tijd… Het wordt een moment om naar uit te kijken! Wij verbinden bewegen en plezier zo met elkaar, dat het wekelijkse uurtje bewegen in de buitenlucht je totaal geen moeite meer kost. De frisse lucht maakt je vrolijk en de tijd vliegt voorbij! De trainingen zijn gevarieerd en bestaan uit een combinatie van coördinatie, motoriek en spierversterkende oefeningen.

Samen plezier

Sport verbindt en geeft plezier. We gaan eerst heerlijk een uurtje met elkaar bewegen op mooie locaties in de buitenlucht. Daarna drinken we samen een lekkere, welverdiende kop koffie of thee ter afsluiting van de training. Gezelligheid staat altijd voorop! Daarin gaan we nog een stapje verder want we organiseren maandelijks extra activiteiten als lunches, leuke themalessen en interessante lezingen. Er is voor ieder wat wils en uiteraard staan wij open voor leuke suggesties. Zo blijf je samen actief!

Waarin wij ons onderscheiden

Flexibiliteit

Niets is zo vervelend als betalen voor een abonnement waar je onvoldoende gebruik van maakt. Wij snappen dat en denken graag met je mee. Je bepaalt zelf welk abonnement het beste bij je past zodat je genoeg tijd overhoudt om andere leuke dingen te doen.

Plezier

Plezier staat voorop! We trainen in een mooie omgeving die de zintuigen prikkelt en zorgen dat er voldoende ruimte is om lekker te lachen tijdens de training. Verder organiseren we maandelijks gezellige activiteiten die aan het bewegen een extra dimensie toevoegen.

Persoonlijk

In een snel veranderende wereld waar technologie steeds meer de overhand krijgt, gaan wij voor beleving en een persoonlijke benadering. Jij bepaalt zelf wat je daarin prettig vindt. Het is belangrijk dat je goed luistert naar je lichaam. Trainingen zijn er daarom op ieder niveau.

Omdat je er plezier in hebt, niet omdat het moet.

Voor wie?

Onze trainingen zijn voor alle 60-plussers die actief en positief in het leven staan. Die het fijn vinden om te bewegen en dit graag samen met leeftijdsgenoten doen. Die het heerlijk vinden om buiten te zijn en te trainen op mooie plekken in de natuur. En die ervoor open staan om gezellige, nieuwe mensen te leren kennen. Herken jij jezelf hierin? Volg dan zeker vrijblijvend een proefles bij ons of sluit je aan bij één van onze gezellige, maandelijkse activiteiten.

Nieuwsgierig geworden?

Schrijf je nu in

Zodra wij je inschrijving hebben ontvangen, nemen wij contact met je op.

In de media

Interessante artikelen

Zichtbare artrose in rechter gewricht

Artrose...Wat is het nu precies? En wat kun je eraan doen?

Artrose Lachend en ietwat ongemakkelijk zegt ze: “ja dat ben…

8 redenen om buiten te bewegen

Regelmatig de buitenlucht opzoeken is pure noodzaak voor je gezondheid.…

Elke dag bewegen is beter dan de sportschool

Ouderdomsziekten bestaan eigenlijk niet, stelt arts en verouderingswetenschapper…

Bacterien in de sportschool

Help!! In de sportschool krioelt het van de bacteriën Dan…

Buitensporten verbindt de 'ouderen'

Het Heemsteedse wandelbos Groenendaal is sneeuwwit en de wandelpaden…

Niet sporten ongezonder dan roken en diabetes

Nederlands onderschatten sportiviteit BRON: TELEGRAAF - Sporten…

Voeding als medicijn voor een lang en energiek leven

Nieuw kookboek Anne Marie Reuzenaar vol voedingsadviezen Waarom…

Huisarts moet paprika voorschrijven, geen pillen

Meer en meer huisartsen zetten leefstijl in als medicijn BRON:…