Buiten sporten in een gezellige groep!

Lekker sporten, je fit en energiek voelen en leuke nieuwe mensen leren kennen. Is dat waar jij naar op zoek bent? Kom dat geheel vrijblijvend eens een proefles volgen.

groepslessen voor senioren

Tarieven

Eenmalig gratis

Buiten sporten
Gratis Eenmalig
 • Eenmalig een proefles volgen
 • Groepslessen onder professionele begeleiding
 • Vrij in keuze locatie
 • Je zit nergens aan vast!
 •  
Meest gekozen

1x per week

Buiten sporten
41
50
Per maand
 • Een keer in de week buiten bewegen
 • Groepslessen onder professionele begeleiding
 • Vrij in keuze locatie
 • Maandelijks opzegbaar
 •  

Onbeperkt

Buiten- en online sporten
57
75
Per maand
 • Onbeperkt buiten bewegen
 • Toegang tot een ruim aanbod online trainingen
 • Groepslessen onder professionele begeleiding
 • Vrij in keuze locatie
 • Maandelijks opzegbaar

Neem een kijkje bij een GO buiten training

GO deelnemer aan het woord

Sporten op de mooiste plekjes in de natuur!

Wij sporten het hele jaar door op de mooiste plekken bij jou in de buurt. Onze sportlocaties worden nauwkeurig geselecteerd op goede bereikbaarheid, parkeergelegenheid en de aanwezigheid van een koffielocatie voor na de training. 

sporten ouderen Amersfoort

De training

Je sport wekelijks onder professionele begeleiding. De trainingen zijn afwisselend, gezellig en voor ieder niveau goed te doen. Tijdens de training doen we diverse spierversterkende oefeningen en werken we aan de conditie, stabiliteit en mobiliteit.   

Gezellige groepen

We sporten in een gezellige groep van max. 16 deelnemers. Zo houden we de juiste balans tussen kwaliteit en gezelligheid en kan de trainer een verantwoorde training verzorgen voor ieder niveau.

Dichtbij huis

Wij begrijpen dat je het liefst dichtbij huis sport. Wij kiezen onze locaties zo nauwkeurig mogelijk uit zodat er voor ieder wat wils tussen zit.

Flexibiliteit

Wij vinden flexibiliteit heel belangrijk. Zo zijn er altijd andere sportlocaties bij jou in de buurt zodat je een niet gevolgde les in kan halen of eens van locatie kan wisselen. Ook betaal je bij ons alleen voor de maanden dat je ook echt met ons sport. 

Versterk je spieren

Om je spierkracht op peil te houden is het nodig minimaal twee keer per week spierversterkende oefeningen te doen. Fietsen, tuinieren of wandelen alleen is in het behouden van spiermassa helaas onvoldoende.

Deskundige trainer

Alle trainingen worden gegeven door gecertificeerde trainers die de tijd nemen voor goede individuele begeleiding. Zij maken de training voor ieder niveau aantrekkelijk, door de oefening voor de één lichter en voor de ander juist uitdagender te maken.

Liever buiten of binnen sporten?

Wij bieden verschillende programma’s aan waarbij je de keuze hebt om gezellig met een groep buiten te sporten of online vanuit huis.

sporten voor senioren Bergen

Samen buiten sporten

Buiten sporten en werken aan het behoud en de ontwikkeling van een goede conditie. In een gezellige groep op de mooiste plekken in de natuur.

Sporten vanuit huis

Sporten vanuit je eigen omgeving wanneer het jou uitkomt! En tóch het gevoel hebben midden in prachtige natuur te staan.

Waarom GezondOud?

Gezond

Bewegen is een essentieel onderdeel van een gezonde leefstijl. Het helpt je spieren sterk te houden en problemen met onder andere je hart-en vaatstelsel te voorkomen. 

Gezellig

Bewegen geeft een goed gevoel. Het geeft energie aan lichaam en geest waardoor je meer zin krijgt om erop uit te trekken en gezellige dingen te ondernemen. 

Gelukkig

Bewegen in mooie natuur of kijken naar mooie natuur geeft je een ontspannen gevoel. Het geeft lichaam en geest meer energie. Het hebben van groen om je heen:

Gerelateerde

Artikelen

De driehoek zijwaarts is een goede oefening om de lenigheid te behouden

Oefeningen voor artrose

Het is begrijpelijk dat je bij pijn de neiging hebt om je lichaam rust te gunnen. Wanneer je echter last hebt van gewrichtspijn door artrose, werkt het juist andersom. In...
De effecten van sport en sociale activiteiten op dementie

Het effect van sport en sociale activiteiten op dementie

Dementie is een verzamelnaam voor ruim 50 ziektes die de hersenen aantasten. De geestelijke gezondheid gaat daardoor langzaam achteruit. Een van de meest voorkomende vormen van dementie is Alzheimer: ruim...
Waarom slapen voor ouderen nog belangrijker is

Waarom zijn slaap en rust nóg belangrijker voor ouderen?

En hoe kan het lichaam door meer rust beter herstellen en regenereren? Tijdens de slaap repareren en vernieuwen onze cellen en organen zichzelf. Ons lichaam herstelt van de schade die...
Iemand met een sedentaire levensstijl verricht over het algemeen weinig fysieke activiteit en brengt een groot deel van de dag zittend of inactief door.

Wat houd een sedentaire levensstijl in?

Iemand met een sedentaire levensstijl verricht over het algemeen weinig fysieke activiteit en brengt een groot deel van de dag zittend of inactief door. Dit betekent dat iemand een laag...
Ouderen hebben vaak meer last van slaapproblemen dan jongere mensen. Dit komt doordat er een aantal veranderingen plaatsvinden in ons lichaam en onze hersenen naarmate we ouder worden. Deze blog gaat uitgebreid in op de feiten van slaapproblemen bij ouderen

Waarom is slaap zo belangrijk voor ons en specifiek wanneer je ouder wordt?

Over slaapproblemen bij ouderen Slaap is een essentiële functie voor het menselijk lichaam en speelt een cruciale rol in onze gezondheid en welzijn. Het is niet alleen belangrijk voor ons...
Experts aan het woord

Expert aan het woord: Rob Sollie over Artrose

Rob Sollie is al negen jaar werkzaam als Orthopedisch Chirurg en sinds 2016 verbonden aan XpertClinics. Hier heeft hij zich volledig gespecialiseerd in de artrose zorg voor zowel de heup...

Inloggen Buiten Sporten

Inloggen voor Online Sporten