Maak sporten onderdeel van je dagelijks leven.

Om gezond oud te worden is het belangrijk sporten onderdeel te maken van je dagelijks leven. Je voelt je gezond en het maakt gelukkig. Sport met een gezellige groep in de natuur of sport online waar en wanneer het jou uitkomt.

Wij bieden we verschillende programma’s aan waarbij je de keuze hebt om online vanuit huis te sporten of gezellig met een groep buiten in de natuur.

groepslessen voor senioren heemsteede

Waarom Gezond Oud?

Gezond

Bewegen is een essentieel onderdeel van een gezonde leefstijl. Het helpt je spieren sterk te houden en problemen met onder andere je hart-en vaatstelsel te voorkomen. 

Gezellig

Bewegen geeft een goed gevoel. Het geeft energie aan lichaam en geest waardoor je meer zin krijgt om erop uit te trekken en gezellige dingen te ondernemen. 

Gelukkig

Bewegen in mooie natuur of kijken naar mooie natuur geeft je een ontspannen gevoel. Het geeft lichaam en geest meer energie. Het hebben van groen om je heen:

Liever binnen of buiten sporten?

Wij bieden we verschillende programma’s aan waarbij je de keuze hebt om online vanuit huis te sporten of gezellig met een groep buiten in de natuur.

Sporten vanuit huis

Sporten vanuit je eigen omgeving wanneer het jou uitkomt! En tóch het gevoel hebben midden in prachtige natuur te staan.

sporten voor senioren Bergen

Samen buiten sporten

Buiten sporten en werken aan het behoud en de ontwikkeling van een goede conditie. In een gezellige groep op de mooiste plekken in de natuur.

De mooiste plekjes in de natuur!

Wij bieden we verschillende programma’s aan waarbij je de keuze hebt om online vanuit huis te sporten of gezellig met een groep buiten in de natuur.

sporten ouderen Amersfoort

De training

Je sport wekelijks onder professionele begeleiding. De trainingen zijn afwisselend, gezellig en voor ieder niveau goed te doen. Tijdens de training doen we diverse spierversterkende oefeningen en werken we aan de conditie, stabiliteit en mobiliteit.   

Gezellige groepen

We sporten in een gezellige groep van max. 16 deelnemers. Zo houden we de juiste balans tussen kwaliteit en gezelligheid en kan de trainer een verantwoorde training verzorgen voor ieder niveau.

Dichtbij huis

Wij begrijpen dat je het liefst dichtbij huis sport. Wij kiezen onze locaties zo nauwkeurig mogelijk uit zodat er voor ieder wat wils tussen zit.

Flexibiliteit

Wij vinden flexibiliteit heel belangrijk. Zo zijn er altijd andere sportlocaties bij jou in de buurt zodat je een niet gevolgde les in kan halen of eens van locatie kan wisselen.

Versterk je spieren

Om je spierkracht op peil te houden is het nodig minimaal twee keer per week spierversterkende oefeningen te doen. Fietsen, tuinieren of wandelen alleen is in het behouden van spiermassa helaas onvoldoende.

Deskundige trainer

Alle trainingen worden gegeven door gecertificeerde trainers die de tijd nemen voor goede individuele begeleiding. Zij maken de training voor ieder niveau aantrekkelijk, door de oefening voor de één lichter en voor de ander juist uitdagender te maken.

Gerelateerde

Artikelen

Balans verbeteren voor ouderen

Beginners training om je balans te verbeteren

Deze beginner workout is de perfecte eerste stap om aan je balans te werken. Deze oefeningen zijn toegankelijk voor iedereen. Voor iemand die echt net start met balanstrainingen, maar ook...

Checklist voor een veilig huis

  CHECKLIST VOOR EEN VEILIG HUIS.docx Zorg dat je eigen omgeving veilig is. Om je hierbij te helpen hebben wij een checklist voor je gemaakt. Op die manier kun je...
Balans verbeteren bij ouderen

Je balans verbeteren als je ouder wordt

Balans… Het is misschien iets wat je voor lief neemt, maar is het wel zo vanzelfsprekend? Misschien heb je het zelf al een keertje meegemaakt dat je even uit balans...
balans oefeningen voor ouderen

3 oefeningen om je core te versterken

Naarmate je ouder wordt is het belangrijk om aan je balans te werken. Sterke buik-, rug, zij-, bekken- en bilspieren zorgen voor een gezonde en sterke rug en een goede...
Margot de Hoest

Gezond én opgeruimd ouder worden

Go for it! >> In gesprek met….Personal coach en GO-er Margot de Hoest Gezond én opgeruimd ouder wordenSporten en lekker blijven bewegen, daar word je gezonder en gelukkiger ouder van....

Goede voornemens voor een fitte start

1 januari een ‘must’? Voor veel mensen is 1 januari hét moment om het anders te gaan doen: om actiever bezig te zijn, gezonder te eten, meer leuke dingen te...
Maak lichaamsbeweging onderdeel van je dagelijkse leven.

Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Hidden
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inloggen Buiten Sporten

Inloggen voor Online Sporten