Constance Schuller en Esther Zoetmulder delen een passie voor bewegen en een gezonde levensstijl. Zelf sporten we het liefst in de buitenlucht. Wij ervaren dat de frisse buitenlucht veel doet voor zowel lichaam als geest. Over het algemeen zien we dat buiten sporten  steeds populairder wordt. Maar waarom vooral onder jongere. Wij vroegen ons dit af en zijn hier onderzoek naar gaan doen. Begin 2018 besloten wij GezondOud op te richten met een duidelijke missie en visie.

Wij zijn er voor iedereen die het belangrijk vindt om gezond en gelukkig ouder te worden. Voor mensen die liever in een groep sporten dan individueel en het leuk vinden om nieuwe mensen te leren kennen. Wij bieden een buiten beweegprogramma dat naast verantwoord bewegen ook veel aandacht besteedt aan het sociale aspect. Naast het kopje koffie na afloop van de trainingen organiseren wij iedere maand een borrel, maar ook onze deelnemers organiseren activiteiten. Deelname hieraan is uiteraard niet verplicht. Alles mag niets moet!

Wij onderscheiden ons door onze aanpak. De elementen die wij super belangrijk vinden zijn kwaliteit, continuïteit en persoonlijke benadering. Bij ons moet iedereen zich welkom voelen en onze trainers staan het hele jaar voor je klaar.

Achtergrond

Wij hebben verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van training, voeding en revalidatie. We hebben veel contact met fysiotherapeuten en bewegingswetenschappers om met al die kennis en ervaring een kwalitatief hoogwaardig programma neer te zetten.  Ons doel is ervoor te zorgen dat jij zo lang mogelijk dat kan blijven doen wat je graag doet.

www.overloadworldwide.nl

www.opleidingen2000.nl/bewegingsdeskundigeseniorensport/

www.aalo.nl/fitness-academie/fitness-trainer-a-pakket/