Constance Schuller en Esther Zoetmulder delen een passie voor bewegen en een gezonde levensstijl. Zelf sporten we het liefst buiten. De frisse buitenlucht doet veel met lichaam en geest. Buiten sporten wint enorm aan populariteit, maar waarom beperkt het aanbod voor senioren zich dan vooral tot een sportschool of gymzaal. Wij vroegen ons dit af en zijn hier onderzoek naar gaan doen. Begin 2018 besloten wij GezondOUD op te richten met een duidelijke visie en focus.

GezondOUD moet het beste en meest verfrissende buiten beweegprogramma voor senioren worden. Een programma dat naast verantwoord bewegen ook veel aandacht besteed aan het sociale aspect. Waar iedereen die het belangrijk vindt om gezond ouder te worden, zich nog lang niet oud voelt en zich dan ook zeker niet aangesproken voelt door de manier waarop soms omgegaan wordt met de senioren doelgroep, zich thuis voelt.
Naast het kopje koffie na afloop organiseren wij iedere maand eindemaandlunches, maar ook onze deelnemers initiëren en organiseren uitstapjes. Deelname hieraan is uiteraard niet verplicht. Alles mag niets moet!

Wij onderscheiden ons door onze aanpak. De elementen die wij super belangrijk vinden  zijn kwaliteit, continuïteit en persoonlijke benadering. Bij ons moet iedereen zich welkom voelen en onze trainers staan het hele jaar voor je klaar.

Achtergrond

Wij hebben verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van training, voeding en revalidatie. We hebben veel contact met fysiotherapeuten en bewegingswetenschappers om met al die kennis en ervaring een kwalitatief hoogwaardig programma neer te zetten.  Ons doel is ervoor te zorgen dat jij zo lang mogelijk dat kan blijven doen wat je graag doet.

www.overloadworldwide.nl

www.opleidingen2000.nl/bewegingsdeskundigeseniorensport/

www.aalo.nl/fitness-academie/fitness-trainer-a-pakket/