Online sporten

Sporten waar en wanneer het jou uitkomt!

Vind jij het prettig om regelmatig een half uur te sporten en bepaal jij graag zelf het moment? Dát kan met ons ruime aanbod online trainingen. Laat je aan de hand nemen met het jaarprogramma, train gericht een bepaalde spiergroep of kies voor afwisseling met een pilates les.

Jaarprogramma

Vind je het prettig om aan de hand genomen te worden volg dan het jaarprogramma. Binnen dit programma komen alle spiergroepen evenredig aan bod. Er staan iedere week vijf nieuwe trainingen voor je klaar.

Deskundige trainers

De training wordt gegeven door een deskundige trainer die de training voor ieder niveau aantrekkelijk maakt, goede instructies geeft en je motiveert om lekker in beweging te blijven.

Klacht specifiek

Samen met onze specialisten werken wij aan programma’s gericht op de meest voorkomende klachten. Zodra een programma af is voegen wij deze aan het platform toe. Zo bieden wij continue vernieuwing. 

Samen actief

Sporten verbindt en daarom organiseren wij regelmatig gezellige activiteiten waar onze leden geheel vrijblijvend aan deel kunnen nemen. Een hele leuke een laagdrempelige manier om nieuwe mensen te leren kennen.

Experts aan het woord

In onze nieuwsbrieven laten wij regelmatig een expert aan het woord. Iemand die vanuit zijn of haar vakgebied kijkt naar het belang van bewegen. We delen leuke tips en gezellige activiteiten. Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tarieven

Onbeperkt

Online sporten
15
00
Per maand
  • Maandelijks opzegbaar
  • Onbeperkt toegang
  • Losse trainingen en programma's

Onbeperkt

Online sporten
145
00
Per jaar
  • 20% korting
  • Onbeperkt toegang
  • Losse trainingen en programma's
Meest gekozen

Reviews

“Enkele jaren geleden zat ik achter mijn bureau op zoek naar informatie over beweegprogramma’s. De Coronatijd was aangebroken en plaatste ons voor een duivels dilemma: enerzijds werd als remedie genoemd: bewegen, bewegen en nog eens bewegen, anderzijds moest je zoveel mogelijk binnen blijven en thuiswerken, scholen bleven gesloten, kortom, veel gelegenheid tot bewegen was er niet. Daarom ging ik op zoek. Ik heb namelijk de ziekte van Parkinson en bij de neurologen begon langzaam door te dringen hoe belangrijk bewegen was voor mensen met Parkinson. Hoe moest ik dat doen? Een keer per 14 dagen een half uur fysiotherapie maakt het verschil niet.

Terwijl ik zo internet afzocht viel mijn oog op een “krantje” van de PGGM. Daarin werd bekend gemaakt dat er ergens in het Westen van het land twee sportieve vrouwen een training hadden ontwikkeld voor de oudere medemens. Een beweegtraining! Ter kennisname kon ieder die dat wilde, meedoen. En het leuke was, dat de lessen opgenomen waren in de natuur, zodat je toch nog een beetje het gevoel had buiten te zijn. Met heel veel plezier volgde ik de lessen, iedere week deed ik zeven dagen dezelfde oefeningen. Daarna kwam er weer een nieuwe les die ik zeven dagen achter elkaar deed. Er was veel variatie, het leek wel of ieder spiertje in je lijf een keer aan de beurt kwam.

Mijn omgeving zag mij veranderen. Ik kreeg complimenten omdat ik beter was gaan lopen, had minder last van balansproblemen, kortom, ik voelde mij beter. GO heeft zich verder ontwikkeld, ik kan nu kiezen uit nog veel meer oefeningen en prijs mij gelukkig dat ik toen, op die dag, toevallig het “krantje” van de PGGM voorbij zag komen.”

Loes
Online sporten

“Ik maak al een aantal jaren tot mijn grote tevredenheid gebruik van het online platform. Gevarieerde trainingen die enthousiast worden gebracht. Het voelt voor mij veilig wegens de grote deskundigheid van de begeleiding. Wegens een stenose heb ik fysiotherapie en de GO-trainingen hebben een  duidelijk aanvullend en versterkend effect. De kracht zit voor mij ook in het dagelijkse ritme. Ik heb dat ook nodig!”

Nico
Online sporten

Ergens in april/mei 2020, toen de Corona het land stevig in zijn greep begon te krijgen en de sportscholen moesten sluiten, kreeg ik via mijn pensioenfonds de mogelijkheid om enige weken gratis online te sporten met “GezondOud”. Ik was meteen verkocht. De video’s worden buiten in de duinen of een ander groen gebied opgenomen. Goede, gerichte oefeningen en 2 super enthousiaste dames die ook de hele tijd meedoen met de oefeningen. Ik heb een online abonnement afgesloten en ben nog steeds heel tevreden. Het is precies goed, niet te licht en niet te zwaar. Mede omdat je zelf de oefeningen, op aanwijzingen van de dames, enigszins kunt aanpassen. De uitleg van de oefeningen is professioneel en duidelijk. Ik ben ook heel tevreden over het jaarprogramma, wanneer je dat volgt komen alle spieren aan de beurt. Het voordeel van thuis sporten is dat je het kunt doen wanneer het je uitkomt. Ik sport gemiddeld 4x per week met GezondOud en hoop dit voorlopig nog te mogen voortzetten.”

Johanna
Online sporten

“Al ruim 2 jaar begint mijn dag met de lessen van Constance en Esther: een heerlijke, actieve start om hopelijk “gezond oud” te worden! De enthousiast gegeven lessen zijn steeds gevarieerd; ze stimuleren om je grenzen – binnen je mogelijkheden – te verleggen en geven aandacht aan beweging van alle lichaamsdelen. Ik kan niet meer zonder; ik voel me fitter om de dag te beginnen! En heb ik een vraag? GezondOud reageert altijd meteen op persoonlijke wijze! Kortom, wie nog twijfelt: DOEN!“

Ans
Online sporten

Test jezelf

Doe deze eenvoudige zit naar staan thuistest en krijg een indicatie van hoe fit jij bent. 

Inloggen Buiten Sporten

Inloggen voor Online Sporten