Wandelen en trainen in de buitenlucht

Trainen in de buitenlucht

Heerlijk sporten in de buitenlucht met een gezellige groep. Iedereen kan meedoen en de oefeningen zijn uitvoerbaar op ieders niveau. Tijdens de training wordt gewerkt aan de conditie, de stabiliteit, de mobiliteit en doen we diverse spierversterkende oefeningen. De trainingen zijn gevarieerd en volledig gericht op dat wat belangrijk is naarmate je ouder wordt.

Op de mooiste plekken in de natuur

We zoeken de mooiste plekken dichtbij huis om de trainingen te verzorgen. De frisse buitenlucht en de prachtige natuur zorgen voor een ontspannen gevoel. Alle jaargetijden hebben hun charmes en de trainingen gaan dan ook eigenlijk altijd door. Dit met uitzondering van weersomstandigheden die tot onverantwoorde situaties kunnen leiden zoals onweer, storm of ijzel.

Beweegprogramma GezondOud trainingen
Gezondoud samen in de buitenlucht

Het is oergezellig

Omdat we plezier ook belangrijk vinden trainen we altijd in groepen. De groepen zijn niet te groot zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijk contact. Na afloop van de training wordt er koffie gedronken en maandelijks organiseren wij voor wie wil een borrel. Deze borrels zijn altijd heel gezellig en super geschikt om elkaar nog wat beter te leren kennen.

Onder professionele begeleiding

De training wordt gegeven door gecertificeerde trainers die de tijd nemen voor individuele begeleiding. De trainer is in staat om de training voor ieder individu aantrekkelijk te maken door de oefening voor de één wat lichter en voor de ander juist wat uitdagender te maken. Het belangrijkste is een verantwoorde training voor ieder niveau.

Trainen in de buitenlucht Constance Gezond Oud

Trainingen gezondoud

Voor wie zijn de trainingen bedoeld

Onze trainingen zijn voor alle 60-plussers die actief en positief in het leven staan. Die het fijn vinden om te bewegen en dit graag samen met leeftijdsgenoten doen. Die het heerlijk vinden om buiten te zijn en te trainen op mooie plekken in de natuur. En die ervoor open staan om gezellige, nieuwe mensen te leren kennen. Herken jij jezelf hierin? Plan dan gratis een proefles.