Constance Schuller
Naast trainster is zij mede-oprichter van GezondOud. Zij is moeder van 5 kinderen. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te sporten of met de hond uit te waaien op het strand.

Trainingslocaties:
Dinsdag – Toolenburger Plas, Hoofddorp
Donderdag – Haarlemmermeerse Bos, Hoofddorp
Vrijdag – Duingebied Bleek en Berg, Bloemendaal

Esther

Esther Zoetmulder
Naast trainster is zij mede-oprichter van GezondOud. Zij is moeder van 2 kinderen. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te sporten of te koken voor vrienden.

Trainingslocaties:
Dinsdag – Leijduin, Vogelenzang
Woensdag – Haarlemmerhout, Haarlem

Alies

Alies Prudhomme van Reine
Naast dat Alies training geeft voor GezondOud is zij powerwalktrainster en docent voeding. Zij is moeder van een tweeling. In haar vrije tijd is ze veel bezig met sporten. Ze speelt zaalvoetbal competitie en doet regelmatig mee met een hardloop evenement. Verder houdt ze ervan om gezellig met vrienden op pad te gaan.

Trainingslocaties:
Dinsdag – Schoterbos, Haarlem
Donderdag – Groenendaalse Bos, Heemstede

Foto Anita

Anita van Baarsen
Sport en reizen zijn al van jongs af aan haar hobby’s. Met het opzetten van haar eigen sportschool heeft Anita destijds van haar hobby haar werk kunnen maken. Ondertussen heeft zij de sportschool verkocht. Zij is moeder van twee dochters. In haar vrije tijd leest ze graag en verdiept zij zich in de Italiaanse taal en cultuur.

Trainingslocaties:
Maandag – Noord Hollands Duinreservaat, Castricum

foto nilas

Nilas van Woersem
Sport en het lezen van non-fictie boeken zijn zijn hobby’s. Na zijn opleiding Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam is Nilas gaan ondernemen. Hij ontwikkelt een bokszak met sensoren die de bokser kan helpen zich verder te bekwamen in de sport die hij beoefend.

Trainingslocaties:
Dinsdag – Amsterdamse Bos De Bosbaan, Amstelveen
Donderdag – Amsterdamse Bos De Poel, Amstelveen

Foto Hellen

Hellen Kleijberg
De sportwereld is de plek waar Hellen zich al jaren thuis voelt. Van achter haar bureau als projectleider bij sportorganisaties tot buiten in de prachtige parken en duingebieden in en rondom Haarlem als personal- en groepstrainer. Hellen zie je zodra het kan buiten om te sporten, wandelen met de hond en te tuinieren.

Trainingslocaties:
Maandag – Landgoed Middenduin, Overveen
Dinsdag – Landgoed Leijduin, Vogelenzang

Foto Wolfgang

Wolfgang Höberth
In zijn vrije tijd vindt hij het heerlijk om te sporten. Hij loopt graag hard, tennist of windsurft. Wolfgang is fysiotherapeut en gediplomeerd sportleraar. Hij heeft een tijdlang zijn eigen sportschool gehad en is vader van twee dochters.

Trainingslocaties:
Dinsdag – Heilooërbos, Heiloo
Vrijdag – Geversduin, Castricum

Foto Lynn

Lynn de Jongh
Het liefst houdt Lynn zich iedere dag bezig met sport, yoga, voeding en reizen. Na haar Hatha Yoga diploma in India te hebben behaald, heeft zij het roer omgegooid en de keuze gemaakt om al haar passies te combineren en van haar hobby’s haar werk te maken! Alkmaar is haar thuis, waar vandaan zij geregeld op de fiets stapt om de duinen en het strand te ontdekken. De natuur laat haar leven!

Trainingslocaties:
Dinsdag – Alkmaarder Hout, Alkmaar
Vrijdag – Oosterhout, Alkmaar

Merel Schaap
Gelukkig sluiten mijn hobby’s en werk als vitaliteit-coach naadloos op elkaar aan.
De natuur, sporten, lekker eten, mensen en koken zijn datgene waar ik mij het liefste mee bezighoud.
In 2020 wil ik weer een marathon gaan lopen, maar ik ben ook dol op korte triatlons.
Geen extreme doelen, maar lekker op recreatief niveau met support van manlief en zoontje Nout.

Trainingslocaties:
Dinsdag – Geversduin Heemskerk

Caroline Dijkstra.
Caroline heeft meerdere sportopleidingen gedaan en jarenlange ervaring in het geven van groepstrainingen. Zij is moeder van 4 kinderen. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te sporten. In de afgelopen jaren heeft zij meerdere marathons gelopen.

Trainingsdagen:
Vaste vervanging van Constance en Esther