Constance Schuller
Naast trainster is Constance mede-oprichter van GezondOud. Zij is moeder van 5 kinderen. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te sporten of met de hond uit te waaien op het strand.

Opleidingen/Certificaten
-Bewegingsdeskundige senioren sport
-AALO sportopleiding
-Overloadworldwide (Mylogenics (activation, release, rehab), Personal Hormonal Profiling, Top trainer A & B)

Trainingslocaties:
Vliegende keep op diverse locaties

Esther Zoetmulder
Naast trainster is Esther mede-oprichter van GezondOud. Zij is moeder van 2 kinderen. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te sporten of te koken voor vrienden.

Opleidingen/Certificaten
– Bewegingsdeskundige senioren sport
– AALO sportopleiding
– Overload Top Trainer A

Trainingslocaties:
Vliegende keep op diverse locaties

Aleida Schreuder
Zij is als partner van GezondOud zeer nauw betrokken bij Esther en Constance. Aleida is fysiotherapeut en leefstijlcoach en heeft jarenlange ervaring in de revalidatiegeneeskunde. Zij is gespecialiseerd in het begeleiden van hart-, vaat- en longpatiënten en werkte ruim 10 jaar in het VUMC. Als eerste en tweedelijns professional adviseert Aleida ons qua de inhoud van het beweegprogramma. Ook helpt zij door haar netwerk voor ons open te stellen.

Opleidingen/Certificaten
– Academie voor leefstijl en gezondheid
– Fysiotherapie aan de Leidse Hogeschool
– Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Leiden

Trainingslocaties:
Vliegende keep op diverse locaties in het Gooi

Alies Prudhomme van Reine
Naast dat Alies training geeft voor GezondOud is zij powerwalktrainster en docent voeding. Zij is moeder van een tweeling. In haar vrije tijd is ze veel bezig met sporten. Ze speelt zaalvoetbal competitie en doet regelmatig mee met een hardloop evenement. Verder houdt ze ervan om gezellig met vrienden op pad te gaan.

Opleidingen/Certificaten
– Bewegingsdeskundige senioren sport
– Powerwalktrainer
– Sportvoeding
– Gewichtsconsulent
– HBO Levensmiddelentechnologie

Trainingslocaties:
Dinsdag – Schoterbos, Haarlem
Donderdag – Groenendaalse Bos, Heemstede

Foto Anita

Anita van Baarsen
Sport en reizen zijn al van jongs af aan haar hobby’s. Met het opzetten van haar eigen sportschool heeft Anita destijds van haar hobby haar werk kunnen maken. Ondertussen heeft zij de sportschool verkocht. Zij is moeder van twee dochters. In haar vrije tijd leest ze graag en verdiept zij zich in de Italiaanse taal en cultuur.

Opleidingen/Certificaten
– Opleiding Cognitieve Fitness
– AALO sportvoeding
– AALO gewichtsconsulent
– Opleiding Smoveytrainer / coach
– FitVak Bewegingsdeskundige prediabetes niveau 4+
– EFAA opleidingen NASM Personal Trainer
– Fitkid Trainer Education
– ISAT Aerobic Fitness Instructor

Trainingslocaties:
Maandag – Noord Hollands Duinreservaat, Castricum

Foto Hellen

Hellen Kleijberg
De sportwereld is de plek waar Hellen zich al jaren thuis voelt. Van achter haar bureau als projectleider bij sportorganisaties tot buiten in de prachtige parken en duingebieden in en rondom Haarlem als personal- en groepstrainer. Hellen zie je zodra het kan buiten om te sporten, wandelen met de hond en te tuinieren.

Opleidingen/Certificaten
– NASM International Certified Personal Trainer
– International Personal Trainer
– Ergotherapie (nog in opleiding)

Trainingslocaties:
Dinsdag – Landgoed Leyduin, Vogelenzang

Foto Wolfgang

Wolfgang Höberth
In zijn vrije tijd vindt hij het heerlijk om te sporten. Hij loopt graag hard, tennist of windsurft. Wolfgang is fysiotherapeut en gediplomeerd sportleraar. Hij heeft een tijdlang zijn eigen sportschool gehad en is vader van twee dochters.

Opleidingen/Certificaten
– Fontys Hogeschool – fysiotherapie
– FitVak certificaat fitness voor ouderen
– FitVak fitness trainer A
– Cranio Sacraal Therapeut
– Sportmassage
– Training Nordic Walking
– Certified Aerobic Instructeur
– Leraar Skigymastiek

Trainingslocaties:
Dinsdag – Heilooërbos, Heiloo

Caroline Dijkstra.
Caroline heeft meerdere sportopleidingen gedaan en heeft jarenlange ervaring in het geven van groepstrainingen. Zij is moeder van 4 kinderen. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te sporten. In de afgelopen jaren heeft zij meerdere marathons gelopen.

Opleidingen/Certificaten
– Fitvak A
– Fitvak B

Trainingsdagen:
Maandag – MiddenDuin, Overveen
Donderdag – Haarlemmerhout, Haarlem

Agnes Wijnalda

Agnes Wijnalda
Al jarenlang werkt Agnes als (medische) sportbegeleidster/yogadocente en tot 2018 in haar eigen fitnessclub. Met veel plezier en passie werkte zij  vooral met ouderen die heel graag nog actief willen zijn op zijn/haar manier. Bewegen naar vermogen, gezelligheid, sociaal zijn met elkaar, dat is waar zij voor sta. Daarnaast geef Agnes ook ontspanningsmassages en is zij  reisbegeleidster voor ouderen. Haar hobby’s zijn lange strandwandelingen, lezen, reizen, koken, tuinieren, fietsen, fitness, Portugal en gezelligheid.

Opleidingen/Certificaten
– Yoga opleiding
– Medisch Fitness
– Massage / Meridianenleer
– Fitnesstrainer A

Trainingsdagen:
Maandag – Beeckestijn, Velsen-Zuid
Woensdag – Beeckestijn, Velsen-Zuid
Vrijdag – Beeckestijn, Velsen-Zuid

Ingrid Slierings
Sporten én koken, daar hou ik me het liefst mee bezig, wat is fijner om van je hobby je werk te maken. Sportlessen geven in de buitenlucht is helemaal mijn ding, geeft weer de nodige energie om s’avonds een kookworkshop of catering te verzorgen. Verder ben ik actief pilates instructeur, vindt de balans, evenwicht heel belangrijk. Woon zelf aan Toolenburgplas in Hoofddorp waar ik graag met mijn partner en hond wandel.

Opleidingen/Certificaten
– Aerobic-fitnesstrainer
– Div. cursussen groepslessen
– Pilates opleiding
– Opleiding voor sportmassage

Trainingsdagen:
Dinsdag – Toolenburgse Plas, Hoofddorp
Donderdag – Haarlemmermeerse Bos, Hoofddorp

Mariska Medenblik
Buiten en in beweging zijn is van jongs af aan belangrijk voor mij geweest. Het brengt mij -zowel fysiek als geestelijk- heel veel en ik geef dat graag door aan anderen. Ik ben moeder van een (volwassen) dochter en zoon  en naast fitness trainer ook  life- & loopbaancoach, natuurcoach en tevens ben ik werkzaam als gastvrouw/welzijn verzorgster in de ouderenzorg (dementerenden). Mijn werkzaamheden geven mij veel plezier, voldoening en zingeving, ik vind het heerlijk mensen een beetje blijer te kunnen maken.

In mijn vrije tijd doe ik graag aan pilates, yoga, (sportief/bootcamp) wandelen en van skiën, reizen, lezen, tuinieren en lekker eten met familie en/of vrienden word ik ook heel blij.

Opleidingen/Certificaten
-Post-HBO  Registeropleiding Life-& Loopbaancoach Balansgroep Driebergen
– Basistraining Natuurcoaching Innersteps Baarn
– Vervolgtraining Natuurcoaching Innersteps Baarn
– AALO Fitness Trainer Level 1
– Allround Wandel Trainer (Sportief Wandelen, Nordic Walking, Wandel Bootcamp) Sportwandelschool Hoorn.

Trainingsdagen:
Dinsdag – Wandelbos Groenendaal, Heemstede
Woensdag – Haarlemmerhout, Haarlem

Bert Stuifbergen
Jaren heeft Bert in een verzorgingstehuis gewerkt. Hij heeft daar gezien wat onvoldoende beweging en weinig sociale contacten met mensen kan doen. Toen hij vervolgens zelf met gezondheidsklachten thuis kwam te zitten heeft hij besloten het roer om te gooien en volledig aan de slag te gaan met sport en bewegen. Naast dat hij training geeft voor GezondOud heeft hij zijn eigen onderneming (bvk-sports). Daar geeft Bert Personal training, bootcamp lessen en bokslessen.

Opleidingen/Certificaten
– MBO fitnesstrainer A

Trainingsdagen:
Maandag – Limitische Heide, Naarden
Woensdag – Zuiderheide, Laren

Liselotte van Asdonk
Er bestaat geen slecht weer, alleen slechte kleding! Is het motto van Liselotte die graag buiten te vinden is. Ze houdt van veel verschillende sporten met name hockey, golf, skiën en langlaufen. Wanneer ze toch binnen is ook dan zit ze niet stil en speelt ze graag gezelschapsspelletjes met haar man en 2 dochters. Naast training geven bij GO werkt ze als reisspecialiste bij Norske in Heemstede. Voor de nodige ontspanning doet ze graag aan handwerk en is knuffels en poppetjes haken haar favoriete bezigheid.

Opleidingen/Certificaten
(Sport) massage
Opleiding bij Mom in Balance voor sport instructeur
Opleiding voor Fysiotherapie
Mensendieck (propedeuse)

Trainingsdagen:
Maandag – ’t Wed, Overveen

Tim Speijer
Naast dat Tim training geeft voor GezondOud is hij (sport)fysiotherapeut met een eigen onderneming in Amsterdam. Naast fysiotherapie geeft hij sinds 2017 personal- en groepstrainingen aan alle leeftijden. Golfsurfen, (berg)klimmen en snowboarden zijn de grote passies van Tim. 

Opleidingen/Certificaten
– Fysiotherapie opleiding aan de Hogeschool van Amsterdam
– Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen aan de Universiteit van Gent

Trainingsdagen:
Maandag – Beatrixpark, Amsterdam
Dinsdag – Bosbaan, Amstelveen

Marga Leegwater

Marga Leegwater
Als enorm buiten mens is Marga veel te vinden in het prachtige Schoorl en het PWN gebied van Bergen. Ze vindt het heerlijk om daar te mountainbiken, hard te lopen of te wandelen. Marga is moeder van drie kinderen waarmee ze veel op de atletiekbaan te vinden is. Naast sporten gaat Marga haar interesse uit naar voeding, gezondheid en welzijn. Zij vindt het fijn om van betekenis te zijn voor mensen.

Opleidingen/Certificaten
– Opleiding medische basiskennis
– Ontspanningsmassage

Trainingsdagen:
Dinsdag – Park de Meet, Nieuwe Niedorp
Woensdag – Geestmerambacht, Noord-Scharwoude
Donderdag – Schoorlse Duinen, Schoorl

Marie Jose Beentjes 
Na jaren training te hebben gegeven binnen de atletiek en te hebben gewerkt in een sportzaak, is Marie Jose vervolgens groepslessen gaan geven bij een sportschool. Inmiddels heeft zij alweer een aantal jaar haar FitWalk groepen. Marie Jose heeft 3 kinderen. Ze vindt het leuk om mensen enthousiast te maken en te laten ondervinden hoe heerlijk het is om in de natuur te sporten. Haar hobby’s zijn hardlopen, triathlon, mountainbiken, skiën, aktieve vakantie’s en festivals.

Opleidingen/Certificaten
– CIOS
– Sportmassage
– Skigymnastiek
– Div. cursussen groepslessen

Trainingsdagen:
Dinsdag – Heemskerk, Geversduin
Donderdag – Heemskerk, Geversduin
Vrijdag –  Castricum, Geversduin

Purdey Holleman
Naast dat Purdey training geeft voor GezondOud geeft zij buitensporttrainingen aan zwangeren en nieuwe mama’s. Zij is zelf zeer sportief en geniet met name van sporten in de buitenlucht. Zij is moeder van twee kinderen waarmee ze ook veel in de bossen te vinden is.

Opleidingen/Certificaten
– Beweegconsulent
– Opleiding Mom in Balance

Trainingsdagen
Dinsdag – Helenaheuvel, Doorn
Vrijdag – Klein Zwitserland, Driebergen

Patrick Aris
Zijn motto is ‘Een leven lang sporten’. Het hardlopen (atletiek), racefietsen (wielrennen) en wandelen loopt letterlijk en figuurlijk als een rode draad door zijn leven. Graag wil hij zijn  passie voor beweging op anderen overdragen in de vorm van zijn werk, het geven van trainingen of een persoonlijk advies. Na 15 jaar wedstrijd-/topatletiek en 20 jaar recreatief hardlopen heeft hij 9 jaar geleden de overstap naar het wielrennen gemaakt.

Opleidingen/Certificaten
– FitStap coach (Wandelbond)
– Trainer Bewust Hardlopen
– Running Instructor
– Looptrainer 3 (Atletiekunie)

Trainingsdagen
Woensdag – Kasteelpark, Wijk bij Duurstede
Vrijdag – Rhijnauwen, Bunnik

Christine van Muiswinkel
Na jaren te hebben gewerkt als marketingcommunicatie manager besloot Christine een paar jaar geleden totaal iets anders te gaan doen. Ze wilde minder achter de laptop en direct contact met mensen. Ze geeft inmiddels Nederlands aan anderstaligen en is een enthousiaste trainster bij GezondOud. Christine houdt van een gezonde levensstijl en doet erg graag aan sport. Ze vindt het belangrijk dat iedereen naar eigen vermogen lekker mee kan doen in de lessen waarin een goede sfeer niet mag ontbreken!

Opleidingen/Certificaten
– AALO algemene anatomie
– AALO bootcamp instructeur
– AALO s
pecialisatie 50+ fit 

Trainingsdagen
Vrijdag – Bloemendaal, Bleek en Berg

Caja van Ginkel
Zij heeft veel positieve bagage in haar rugzak. Jaren lang heeft zij als paardrij-instructrice les gegeven in binnen- en buitenland. Daarmee heeft ze een groot deel van de wereld gezien.  Mens, dier en de natuur staan bij haar altijd vooraan. Vandaar ook dat zij nu als Leefstijlcoach dagelijks met groepen en individuen de natuur in trekt. Om mensen net dat zetje te geven om elke dag bewust & gezond voor hun lijf te zorgen. Samen bewegen in de natuur, geeft haar een gelukkig en voldaan gevoel. 

Opleidingen/Certificaten
-HBO Post Leefstijl- & Vitaliteitscoach
-Natuur & Wandelcoach
– Reiki 1 & 2 en Ontspanningsmassage
– Shinrin yoku
– Paardrij-instructrice
– Communicatie- & Natuurlijkpaardrijden

Trainingsdagen
Maandag – Haarlem, Haarlemmerhout

Karin Voogt
Zij kan zich een leven zonder sport niet voorstellen. Sinds 2012 betekent sporten voor haar vooral hardlopen. Sinds ruim twee jaar geeft ze hardlooptraining bij AV Hollandia in Hoorn (op de baan, de weg en in de Schoorlse duinen). Samen sportief buiten bezig zijn is voor haar het mooiste wat er is. Eind 2019 gooide Karin het roer om, om haar passie te volgen: mensen in beweging krijgen, zowel fysiek als mentaal, naar een gezonde leefstijl. Ze volgt daarvoor de opleiding Vitaliteitscoach, met als een van de onderdelen Beweegcoach. Karin werkt graag met mensen om ze het beste uit zichzelf te laten halen; bij haar is het glas altijd (minstens) halfvol. Haar vrije tijd besteedt ze naast hardlopen aan wandelen, lezen en reizen.

Opleidingen/Certificaten
– Opleiding Hardlooptrainer
– Opleiding Beweegcoach
– Opleiding Runningtherapie

Trainingslocatie
Donderdag – Julianapark, Hoorn
Vrijdag – Strand van Luna, Heerhugowaard

Eelke de Zwart
Naast dat Eelke trainster is voor GezondOud geeft zij Pilateslessen en Buitensporttrainingen aan zwangeren en nieuwe mama’s. Momenteel volgt zij een opleiding tot Leefstijlcoach. Zo hoopt ze haar passie voor een gezonde leefstijl, met aandacht voor beweging, voeding en ontspanning, nog meer met anderen te kunnen delen. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om zelf buiten te gaan hardlopen, buitenactiviteiten te ondernemen met haar twee kinderen en houdt ze van koken.

Opleidingen/Certificaten
-Pilatesdocent
-Voedingsadviseur
-Holistisch Leefstijlcoach in opleiding

Trainingslocaties:
Dinsdag – Park Schothorst, Amersfoort.
Donderdag – Watertoren, Amersfoort.

Jolanda Hogenbirk
De natuur is waar Jolanda zich thuis voelt. Met haar eigen bedrijf coacht zij in de regio Amsterdam mensen, zowel individueel als in groepsverband, om geestelijk en lichamelijk fit te worden en te blijven. Uiteraard gebeurt dit allemaal in de buitenlucht. De natuur is haar kantoor. Ook in haar vrije tijd trekt ze de natuur in om te wandelen en vogels te kijken. Daarnaast speelt ze op redelijk hoog niveau squash.

Opleidingen/Certificaten
– Zelfstandig trainer wandelsport (niveau 3)
– Wandelcoach
– FitStap coach
– Mindful Walk instructeur

Trainingslocaties:
Donderdag – Bloesempark / Broersepark, Amstelveen

Carola van der Perk
Ze houdt niet van stilzitten. Buiten in de natuur bezig zijn is haar passie 0.a. wandelen, zwemmen en suppen. Al jarenlang werkt Carola als sportleider met verschillende doelgroepen. Zo geeft zij badminton en atletiek aan mensen met een lichamelijke beperking. Sport en beweegactiviteiten aan verstandelijk beperkten. Ze geeft Running Blind training en Slow sport training. Ze haalt veel energie uit haar werk en is een super positief en vrolijk persoon.

Opleidingen/Certificaten
– Seniorensportleider
– Baanatletiektrainer
– Fitvak A
– Fitvak B
– AALO PT
– Fitness NAH specialisatie
– Slow sports trainer

Trainingslocaties:
Dinsdag – Bussumerheide, Bussum
Donderdag – Tafelbergheide, Blaricum
Vrijdag – Hoorneboegse heide, Hilversum

Armanda van der Veen
Stil zitten is geen optie voor Armanda. Van kinds af aan was ze altijd aan het sporten en veel buiten. De stap om de opleiding aan het CIOS te volgen was dan ook als vanzelfsprekend! Na veel omwegen is ze 4 jaar geleden voor zichzelf begonnen als eigenaar van Sport4Balance. Hier verzorgt ze de trainingen; bootcamp, boksfitness en Personal Training in de buitenlucht.

Opleidingen/Certificaten
– CIOS

Trainingslocaties:
Dinsdag – Lange Duinen, Soest
Donderdag – Baarnse Bos, Baarn

Eric Smit
Sport & bewegen gaat als een rode draad door het leven van Eric. Hij doet niets liever dan lekker buiten zijn om te wandelen, tennissen of joggen in het bos. Ook werkt hij nog een aantal uur voor de gemeente. Deze bureauwerkzaamheden combineert hij sinds kort met  lesgeven voor GO. Hij doet dit met hee veel plezier.

Opleidingen/Certificaten
– HBO Sport, Bewegen & Levensstijl
– Start2Move specialisatie Bewegen & Trainen
– ASM Oldstars Sport
– AALO specialisatie 50+ fit

Trainingslocatie:
Dinsdag – Landgoed Beeckestijn, Velsen-Zuid

Maike den Uijl
Van jongs af aan opgegroeid met sport. Een echte buitensporter. 15 jaar lang over de hele wereld lesgegeven, maar nu toch gesettled in Nederland. Van bergsportinstructeur omgeschoold tot personal trainer en groepslesinstructeur. Weer of geen weer, Maike is altijd buiten te vinden.

Opleidingen/Certificaten
– KNKF Powerliften
– Bergsportinstructeur
– Fitness trainer A
– NHA Personal Trainer
– NHA Lifestyle coach
– Boxercise Instructeur

Trainingslocaties:
– Maandag – Amersfoort, Park Elisabeth
– Dinsdag – Den Treek, Leusden
– Woensdag – Walkartpark, Zeist

Judith van der Leer
Als iemand een echt buitensporter is, dan is het Judith wel. Door haar enthousiasme en individuele aandacht krijgt, én houdt, ze veel mensen in beweging. Naast dat sporten leuk is om te doen weet ze hoe belangrijk bewegen is voor een goede gezondheid. Bij GezondOud doen we dat ook nog eens in de natuur, wat extra bijdraagt aan een beter humeur en immuunsysteem!
In haar vrije tijd wandelt en fietst ze graag en houdt o.a. erg van haar katten, puzzelen en tuinieren.

Opleidingen/Certificaten
– Runningtherapeut
– Running Instructor
– Trainer Bewust Hardlopen
– Voedingsdeskundige

Trainingslocaties:
Maandag – Zuylenstein, Leersum
Donderdag – Amerongse Bos, Amerongen