Constance

Constance Schuller
Naast trainster is zij mede-oprichter van GezondOud. Zij is moeder van 5 kinderen. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te sporten of met de hond uit te waaien op het strand.

Trainingslocaties:
Dinsdag – Toolenburger Plas, Hoofddorp
Donderdag – Haarlemmermeerse Bos, Hoofddorp
Vrijdag – Duingebied Bleek en Berg, Bloemendaal

Esther

Esther Zoetmulder
Naast trainster is zij mede-oprichter van GezondOud. Zij is moeder van 2 kinderen. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te sporten of te koken voor vrienden.

Trainingslocaties:
Dinsdag – Toolenburgerplas, Hoofddorp
Dinsdag – Schoterbos, Haarlem Noord
Woensdag – Haarlemmerhout, Haarlem
Vrijdag – Duingebied Bleek en Berg, Bloemendaal

Alies

Alies Prudhomme van Reine
Naast dat Alies training geeft voor GezondOud is zij powerwalktrainster en docent voeding. Zij is moeder van een tweeling. In haar vrije tijd is ze veel bezig met sporten. Ze speelt zaalvoetbal competitie en doet regelmatig mee met een hardloop evenement. Verder houdt ze ervan om gezellig met vrienden op pad te gaan.

Trainingslocaties:
Dinsdag – Landgoed Leijduin, Vogelenzang
Donderdag – Groenendaalse Bos, Heemstede

Foto Anita

Anita van Baarsen
Sport en reizen zijn al van jongs af aan haar hobby’s. Met het opzetten van haar eigen sportschool heeft Anita destijds van haar hobby haar werk kunnen maken. Ondertussen heeft zij de sportschool verkocht. Zij is moeder van twee dochters. In haar vrije tijd leest ze graag en verdiept zij zich in de Italiaanse taal en cultuur.

Trainingslocaties:
Maandag – Noord Hollands Duinreservaat, Castricum

Caroline Dijkstra.
Caroline heeft meerdere sportopleidingen gedaan en jarenlange ervaring in het geven van groepstrainingen. Zij is moeder van 4 kinderen. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te sporten. In de afgelopen jaren heeft zij meerdere marathons gelopen.

Trainingsdagen:
Vaste vervanging van Constance en Esther