Constance Schuller

Constance Schuller
Naast trainster is zij mede-oprichter van GezondOud. Zij is moeder van 5 kinderen. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te sporten of met de hond uit te waaien op het strand.

Trainingslocaties:
Vrijdag – Duingebied Bleek en Berg, Bloemendaal

Esther

Esther Zoetmulder
Naast trainster is zij mede-oprichter van GezondOud. Zij is moeder van 2 kinderen. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te sporten of te koken voor vrienden.

Trainingslocaties:
Woensdag – Haarlemmerhout, Haarlem

Alies

Alies Prudhomme van Reine
Naast dat Alies training geeft voor GezondOud is zij powerwalktrainster en docent voeding. Zij is moeder van een tweeling. In haar vrije tijd is ze veel bezig met sporten. Ze speelt zaalvoetbal competitie en doet regelmatig mee met een hardloop evenement. Verder houdt ze ervan om gezellig met vrienden op pad te gaan.

Trainingslocaties:
Dinsdag – Schoterbos, Haarlem
Donderdag – Groenendaalse Bos, Heemstede

Foto Anita

Anita van Baarsen
Sport en reizen zijn al van jongs af aan haar hobby’s. Met het opzetten van haar eigen sportschool heeft Anita destijds van haar hobby haar werk kunnen maken. Ondertussen heeft zij de sportschool verkocht. Zij is moeder van twee dochters. In haar vrije tijd leest ze graag en verdiept zij zich in de Italiaanse taal en cultuur.

Trainingslocaties:
Maandag – Noord Hollands Duinreservaat, Castricum

Foto Hellen

Hellen Kleijberg
De sportwereld is de plek waar Hellen zich al jaren thuis voelt. Van achter haar bureau als projectleider bij sportorganisaties tot buiten in de prachtige parken en duingebieden in en rondom Haarlem als personal- en groepstrainer. Hellen zie je zodra het kan buiten om te sporten, wandelen met de hond en te tuinieren.

Trainingslocaties:
Maandag – Landgoed Middenduin, Overveen
Dinsdag – Landgoed Leyduin, Vogelenzang

Foto Wolfgang

Wolfgang Höberth
In zijn vrije tijd vindt hij het heerlijk om te sporten. Hij loopt graag hard, tennist of windsurft. Wolfgang is fysiotherapeut en gediplomeerd sportleraar. Hij heeft een tijdlang zijn eigen sportschool gehad en is vader van twee dochters.

Trainingslocaties:
Dinsdag – Heilooërbos, Heiloo
Vrijdag – Geversduin, Castricum

Merel Schaap
Gelukkig sluiten mijn hobby’s en werk als vitaliteit-coach naadloos op elkaar aan.
De natuur, sporten, lekker eten, mensen en koken zijn datgene waar ik mij het liefste mee bezighoud.
In 2020 wil ik weer een marathon gaan lopen, maar ik ben ook dol op korte triatlons.
Geen extreme doelen, maar lekker op recreatief niveau met support van manlief en zoontje Nout.

Trainingslocaties:
Dinsdag – Geversduin, Heemskerk

Caroline Dijkstra.
Caroline heeft meerdere sportopleidingen gedaan en heeft jarenlange ervaring in het geven van groepstrainingen. Zij is moeder van 4 kinderen. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te sporten. In de afgelopen jaren heeft zij meerdere marathons gelopen.

Trainingsdagen:
Maandag – Haarlemmerhout, Haarlem
Vrijdag – Bleek en Berg, Bloemendaal

Agnes Wijnalda

Agnes Wijnalda
Al jarenlang werkt Agnes als (medische) sportbegeleidster/yogadocente en tot 2018 in haar eigen fitnessclub. Met veel plezier en passie werkte zij  vooral met ouderen die heel graag nog actief willen zijn op zijn/haar manier. Bewegen naar vermogen, gezelligheid, sociaal zijn met elkaar, dat is waar zij voor sta. Daarnaast geef Agnes ook ontspanningsmassages en is zij  reisbegeleidster voor ouderen. Haar hobby’s zijn lange strandwandelingen, lezen, reizen, koken, tuinieren, fietsen, fitness, Portugal en gezelligheid.

Trainingsdagen:
Woensdag – Beeckestijn, Velsen-Zuid

Anneke van Gent
Haar hele leven heeft Anneke veel gesport. Ze is jaren lang jeugdtrainer geweest bij de hockeyclub en heeft zeilinstructie geven. Anneke is moeder van 4 kinderen en vindt het heel belangrijk om zo lang mogelijk gezond te blijven door goed te bewegen, gezond te eten en te genieten van het leven. Haar hobby’s zijn zeilen, fotograferen, knuffels haken en lezen.

Trainingsdagen:
Donderdag – Julianapark, Hoorn

Arthur Wilbie

Arthur Wilbie
Na jaren te hebben gewerkt als fysiotherapeut heeft Arthur besloten om het roer om te gooien. Hij miste ruimte voor persoonlijke aandacht en zocht een manier om zijn passie voor bewegen beter over te kunnen brengen. Hij startte zijn eigen bedrijf (Movement Nomads) om via die weg zijn kennis en vaardigheden vanuit verschillende opleidingen en sporten kwijt te kunnen. Dit resulteert in veelzijdige personal- en groepstrainingen voor jong en oud. Daarnaast is Arthur in zijn vrije tijd graag creatief bezig, aan het lezen of aan het genieten van het gezinsleven.

Trainingsdagen:
Maandag – Noordholland Duin Reservaat, Bergen
Vrijdag – Oosterhout, Alkmaar

Bert Stuifbergen
Jaren heeft Bert in een verzorgingstehuis gewerkt. Hij heeft daar gezien wat onvoldoende beweging en weinig sociale contacten met mensen kan doen. Toen hij vervolgens zelf met gezondheidsklachten thuis kwam te zitten heeft hij besloten het roer om te gooien en volledig aan de slag te gaan met sport en bewegen. Naast dat hij training geeft voor GezondOud heeft hij zijn eigen onderneming (bvk-sports). Daar geeft Bert Personal training, bootcamp lessen en bokslessen.

Trainingsdagen:
Woensdag – Zuiderheide, Laren
Donderdag – Tafelberg, Blaricum

Remco Bakker

Remco Bakker
Naast dat Remco training geeft voor GezondOud geeft hij ook personal training. Remco houdt van sporten, buiten zijn en gelooft in een gezonde leefstijl. Hij is vrolijk, energiek en altijd in voor een grap. Hij is sociaal en werkt graag met mensen. Mensen vooruit zien gaan geeft hem veel voldoening. 

Trainingsdagen:
Vrijdag – Park van Luna, Heerhugowaard

Tim Speijer
Naast dat Tim training geeft voor GezondOud is hij (sport)fysiotherapeut met een eigen onderneming in Amsterdam. Naast fysiotherapie geeft hij sinds 2017 personal- en groepstrainingen aan alle leeftijden. Golfsurfen, (berg)klimmen en snowboarden zijn de grote passies van Tim.  

Trainingsdagen:
Maandag – Beatrixpark, Amstersdam
Dinsdag – Bosbaan, Amstelveen
Donderdag – De Poel, Amstelveen

Carla Wolgen

Carla Wolgen
Naast haar gezin in sporten de grootste passie van Carla. Zij is opgeleid tot gespecialiseerd verpleegkundige en is nu werkzaam als recruiter in de zorg. In haar vrije tijd geeft zij een aantal uur in de week groepslessen op diverse sportscholen. Haar credo is een dag niet gesport is een dag niet geleefd.

Trainingsdagen:
Maandag – Leeghwaterpark, Purmerend

Marga Leegwater

Marga Leegwater
Als enorm buiten mens is Marga veel te vinden in het prachtige Schoorl en het PWN gebied van Bergen. Ze vindt het heerlijk om daar te mountainbiken, hard te lopen of te wandelen. Marga is moeder van drie kinderen waarmee ze veel op de atletiekbaan te vinden is. Naast sporten gaat Marga haar interesse uit naar voeding, gezondheid en welzijn. Zij vindt het fijn om van betekenis te zijn voor mensen.

Trainingsdagen:
Woensdag – Geestmerambacht, Noord-Scharwoude
Donderdag – Schoorlse Duinen, Schoorl

Roy Brok

Roy Brok
Als parkbeheerder van tennispark Het Spieghel in Bussum is Roy dagelijks met sport bezig. Tien tot vijftien uur per week geeft hij hier de tennistrainingen. Daarnaast geeft hij training aan de jeugd bij de atlektiekvereniging en in de winter combineert hij dit met het geven van TennisFittraining.

Trainingsdagen:
Dinsdag – Bussumerheide, Bussum