Bussumerheide - Bussum

Bussumerheide - Bussum

Bussumerheide

Verzamelen

Restaurant Heidezicht
Randweg 203,
Bussum

Lessen

Dinsdag - 9:00 met Carola van der Perk
Dinsdag - 10:15 met Carola van der Perk

Lekker sporten voor senioren maar ook zeker veel plezier.

sporten voor senioren bussum

Kom lekker sporten voor senioren op de Bussumerheide. Naast dat de omgeving echt prachtig is en veel te bieden heeft, is de groep ook erg gezellig. Onze deskundige trainster Carola zet iedere week weer een net iets andere training neer waarbij er wel altijd aandacht wordt besteed aan het versterken van de spieren, het verbeteren van de conditie, de mobiliteit en stabiliteit.

Naast het sporten worden er regelmatig gezellige activiteiten georganiseerd waar je als lid geheel vrijblijvend aan deel mag nemen.

Testimonial(s)

“Sporten doe ik in de eerste plaats voor mezelf om “Gezond Ouder” te worden. Abonnement bij GO is voor mij de stok achter de deur om dat ook vol te houden. De gekwalificeerde trainers die je motiveren om dat extra stapje te zetten tijdens de workout. De ontspannen en gezellige sfeer tijdens te trainingen. De prachtige verschillende (buiten!) locaties. De flexibiliteit ( keuze uit 5 dagen in de week/ je zit niet vast aan een bepaalde dag). Dit draagt er allemaal aan bij  waarom ik voor GO heb gekozen”.

Kees

“Twee en een half jaar geleden heb ik me aangesloten bij GO. En sindsdien doe ik 3 keer in de week mee aan het trainingsprogramma. Ik ben er erg blij mee want mijn conditie blijft op peil, het programma geeft structuur aan de week en ik ontmoet er hele leuke mensen. Ik train op verschillende locaties  bij verschillende trainers en drink op 3 verschillende plekken koffie na afloop. Er is ruim gelegenheid om te variëren in tijd en plaats en ik kom altijd weer blij thuis. Ook maak ik wel eens gebruik van de online trainingssessies maar ik geef de voorkeur aan samen sporten in mooie natuurgebieden”.

Marian

Inloggen Buiten Sporten

Inloggen voor Online Sporten