Groenendaalse Bos - Heemstede

Groenendaalse Bos - Heemstede

Verzamelen

Parkeerplaats Landgoed Rest. Groenendaal
Groenendaal 3,
Heemstede

Lessen

Dinsdag - 9:30 met Mariska Medenblik
Donderdag - 9:00 met Eveline van Gigch
Donderdag - 10:15 met Eveline van Gigch

Volg samen groepslessen voor senioren in de buitenlucht!

Bij GezondOud verzorgen we groepslessen voor senioren op de mooiste plekken in de natuur. Zo sporten we ook in het Groenendaalse Bos. Onder begeleiding van onze deskundige trainer Mariska doe je wekelijks verschillende spierversterkende oefeningen, je werkt aan je conditie, stabiliteit en mobiliteit.

Na de training zijn er altijd mensen die gezellig nog een kopje koffie met elkaar gaan drinken. Sporten bij ons is dus niet alleen heel goed voor je maar ook nog eens heel gezellig!

Testimonial(s)

“In april dit jaar las ik in een Heemsteeds krantje een stukje over 60-plus sporten in het bos Groenendaal. Aangezien ik bijna elke dag wandel in dit bos, ik woon er vlakbij, besloot ik om te bellen en een proefles af te spreken. Eerlijk gezegd had ik er geen hoge verwachtingen van; ik had een soort bejaardengym in gedachten. Maar toen ik die donderdag meedeed, was ik zeer verrast om te ontdekken dat er ontzettend goed lesgegeven werd! Compleet met warming up, benen/billen/armen, cardio, uithoudingsvermogen, planken, cooling down… Geen spiergroep werd vergeten, er werd goed opgelet op de uitvoering en dat op een positieve, vaak humoristische wijze. Een hartstikke leuke lerares, een goede sfeer, leuke medesporters, we werken hard en genieten onderwijl van de heerlijke mos-en bosgeuren, prachtige uitzichten, voorbij struinende eekhoorntjes en reeën, concerten van zingende vogeltjes afgewisseld met een schreeuw van een Vlaamse gaai of een buizerd. Kortom, het was hard werken én genieten en ik ging met een big smile naar huis waar ik meteen mailde dat ik graag op donderdag mee wilde doen.

Toen er op Hemelvaartsdag geen les bleek te zijn, kon ik die inhalen op dinsdag. Daar kreeg ik les van een andere lerares, maar weer zó leuk en enthousiast en professioneel dat ik besloot om ook deze les te blijven volgen. Dus sinds juni sport ik nu twee keer in de week en dat bevalt me heel goed. Het geeft me, behalve veel plezier, ook inmiddels al een betere conditie en mijn armen en benen voelen in die korte tijd al sterker. Ik hoop dat ik nog heel lang kan meedoen”!

Hanne

Inloggen Buiten Sporten

Inloggen voor Online Sporten