Park Elisabeth Groen - Amersfoort

Park Elisabeth Groen - Amersfoort

Verzamelen

Restaurant Parkhuis
Heiligenbergerweg 151,
Amersfoort

Lessen

Maandag - 9:45 met Maike den Uijl

Groepslessen voor senioren in de prachtige natuur van Amersfoort!

sporten ouderen Amersfoort

Gezond Oud biedt groepslessen voor senioren aan in het Park Elisabeth Groen in Amersfoort. Tijdens onze groepslessen sport je in een gezellige groep van max. 16 personen en wordt begeleid door onze ervaren trainster Maike. Tijdens de training doen we diverse spierversterkende oefeningen en werken we aan de conditie, stabiliteit en mobiliteit.

De trainingen zijn zeer gevarieerd en Maike zorgt er persoonlijk voor dat iedereen op zijn eigen niveau wordt uitgedaagd. Na afloop van de training kan er voor wie dat wil nog gezellig een kopje koffie gedronken worden in de dichtbijgelegen horeca.

Trainer(s)

Testimonial(s)

“Eigenlijk heb ik mijn hele leven moeite gehad met sporten, ik vond binnen sporten niet fijn, was niet competitief genoeg voor teamsporten. Eigenlijk heb ik we veel geprobeerd en gedaan, maar het was het nooit echt helemaal. Ik houd wel erg van buiten zijn, wandelen en fietsen. Toen GO op mijn pad kwam, leek het mij wel wat en nu vind ik deze manier van sporten erg fijn. De sportinstructeur geeft goede aanwijzingen , de oefeningen zijn gevarieerd. Het wandelen tussendoor geeft mij het gevoel van echt buiten zijn. En het na afloop even een kopje koffiedrinken zorgt voor verbinding en gezelligheid. Nu ik even uit de roulatie ben vanwege een gebroken enkel,  kan ik mijn abonnement pauzeren. Kortom, ik hoop snel weer helemaal hersteld te zijn en weer gauw te gaan sporten”.

Cornelie
Cornelie

“Vanaf april 2021 ben ik lid van GezondOud en ik vind het heel fijn om de ochtend te beginnen met een hele goede sportles. Ik voel me daardoor de hele dag heel goed. Mijn dochter is op mijn aanraden een keertje meegegaan en vond de les zo fijn dat ze ook lid is geworden en ook 3 of 4 keer in de week meedoet. Ik raad het iedereen aan. Ik voel mij hierdoor heel goed”.

Lia

Inloggen Buiten Sporten

Inloggen voor Online Sporten