Trainster Geversduin Heemskerk 

Merel Uiterwaal
Gelukkig sluiten mijn hobby’s en werk als vitaliteit-coach naadloos op elkaar aan.
De natuur, sporten, lekker eten, mensen en koken zijn datgene waar ik mij het liefste mee bezighoud.
In 2020 wil ik weer een marathon gaan lopen, maar ik ben ook dol op korte triatlons. Geen extreme doelen, maar lekker op recreatief niveau met support van manlief en zoontje Nout. Met aansluitend een drankje en een hapje.

Behaalde certificaten

– Life Coach
– Diploma Vitaal Coach
– Civas – Natuurvoeding
– Kindervoedingswijzer – Opleiding Kind en Voeding
– Functional Personal Trainer
– Vitaliteitsadviseur
– Gewichtsconsulente

Foto Anita

Trainster Noordhollands Duinreservaat Castricum

Anita van Baarsen
Sport en reizen zijn al van jongs af aan haar hobby’s. Met het opzetten van haar eigen sportschool heeft Anita destijds van haar hobby haar werk kunnen maken. Ondertussen heeft zij de sportschool verkocht. Zij is moeder van twee dochters. In haar vrije tijd leest ze graag en verdiept zij zich in de Italiaanse taal en cultuur.

Certificaten:
– Opleiding Cognitieve Fitness
– AALO sportvoeding
– AALO gewichtsconsulent
– Opleiding Smoveytrainer / coach
– FitVak Bewegingsdeskundige prediabetes niveau 4+
– EFAA opleidingen NASM Personal Trainer
– Fitkid Trainer Education
– ISAT Aerobic Fitness Instructor

Trainer Geversduin Castricum

Wolfgang Höberth
In zijn vrije tijd vindt hij het heerlijk om te sporten. Hij loopt graag hard, tennist of windsurft. Wolfgang is fysiotherapeut en gediplomeerd sportleraar. Hij heeft een tijdlang zijn eigen sportschool gehad en is vader van twee dochters.

Certificaten:
– Fontys Hogeschool – fysiotherapie
– FitVak certificaat fitness voor ouderen
– FitVak fitness trainer A
– Cranio Sacraal Therapeut
– Sportmassage
– Training Nordic Walking
– Certified Aerobic Instructeur
– Leraar Skigymastiek

“Wat ik het allerlekkerst vind aan bewegen bij GezondOud is dat het in de buitenlucht is. De trainingen zijn zeer gevarieerd en je bepaalt zelf op welk niveau.”

Marjolijn68 jaar

“Wekelijks ga ik naar een sportclub voor fitness. Dat is binnen met harde muziek. Wat een verademing is het dan om buiten te kunnen bewegen. Met het getjilp van de vogels en de heerlijke frisse boslucht. En dan ook nog de oefeningen. Inspannend maar ook ontspannend, vooral door het buitenzijn. Ook de begeleiding is door het enthousiasme voortreffelijk.Ik ga hier zeker mee door in alle jaargetijden. En dan is er ook nog de gezelligheid tijdens de oefeningen en erna.”

Annelies75 jaar

“Met het krijgen van kleinkinderen merkte ik dat mijn conditie niet al te best meer was. Ondertussen sport ik wekelijks buiten met GO en gaat mijn conditie weer met sprongen vooruit”.

Jaap71 jaar

“Oefeningen in de buitenlucht met gezellige en vlotte deelnemers, goede begeleiding. Ik was aangenaam verrast”.

Anneke 68 jaar

“Eigenlijk ben ik helemaal niet sportief, maar wil wel graag fit en gezond blijven, ook om lekker met mijn kleinkinderen te kunnen dollen. Begin juni heb ik me daarom aangemeld bij GezondOud en dat bevalt mij meer dan uitstekend. Lekker buiten in de natuur, voor mij heel belangrijk, met een leuke groep gelijk gestemde die allemaal hetzelfde doel hebben. Wij hoeven niet de snelste of lenigste te zijn maar willen wel lekker in ons vel zitten, en als dat dan ook nog gezellig is, voelt dat helemaal top”!

Jennie 65 jaar

“De zuurstof wanneer ik sport in de buitenlucht doet mij zo verschrikkelijk goed. Daar kan echt geen sportschool tegenop”.

Bernard 71 jaar